- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
İnşallah abla, az çok biliyorsun zor zamanlar atlattık inşallah sonu güzel olur ve sağ salim kavuşuruz.Allah yardımcın olsun canım
İyi olacak inşaallah
Maşaallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah abla, az çok biliyorsun zor zamanlar atlattık inşallah sonu güzel olur ve sağ salim kavuşuruz.Allah yardımcın olsun canım
İyi olacak inşaallah
Maşaallah
Amin inşaallah canımİnşallah abla, az çok biliyorsun zor zamanlar atlattık inşallah sonu güzel olur ve sağ salim kavuşuruz.
Amin inşallah Allah razı olsun canım.Ne güzel haber Sağlıkla gelsin insallah
Senden de razı olsun canımAmin inşallah Allah razı olsun canım.
ÇıkkSen cikabildin mi ? E Elif_Eylul
Yarin daha çok yağacakmis,keske çıksaydın
Sağlıcakla kucağına al inşallah önceki nickin neydiSağol ablam, inşallah.
Duaya çok ihtiyacım var, 15 hafta bitti. ❤
Ne yağıyo nereye yağıyor?Yarin daha çok yağacakmis,keske çıksaydın
Ama burda hic durmadiki simdi kesildiYarin daha çok yağacakmis,keske çıksaydın
Amin inşallah Allah razı olsun, krmzblkSağlıcakla kucağına al inşallah önceki nickin neydi
Bizde de 15 saniye falan yağdı işte çok biliyorum ama işteYarin daha çok yağacakmis,keske çıksaydın
Ne 15saniyesi seller aldi burayiBizde de 15 saniye falan yağdı işte çok biliyorum ama işte
Yağmur Bursa'yaNe yağıyo nereye yağıyor?
Buhar olmuştur her yerBizde de 15 saniye falan yağdı işte çok biliyorum ama işte
5 gibi coştu burda,su an yokAma burda hic durmadiki simdi kesildi
Aaa kız allah seni bende nicki yabancı buldumda ne desem diyomAmin inşallah Allah razı olsun, krmzblk
Ne güzel felaketsiz yağsın inşallah. Bizim buraya aylar oldu damla düşmeyeli, yarın gösteriyor ama bakalım inşallah yağarYağmur Bursa'ya
Sabah 10gibi basladi kesildi sonra bir çostu seller5 gibi coştu burda,su an yok
Amin inşallah. Burada 3 gün yağacak diyorlar .Ne güzel felaketsiz yağsın inşallah. Bizim buraya aylar oldu damla düşmeyeli, yarın gösteriyor ama bakalım inşallah yağar