Burda coşmadı,akşam hariçSabah 10gibi basladi kesildi sonra bir çostu seller
Aaa kız allah seni bende nicki yabancı buldumda ne desem diyom
Çok sevindim senin adına daha önce hayırlı olsun dedim mi hatırlamıyorum ama çok beklediğini biliyorum
Kucağına aldığında bitecek tüm acıların❤
Allah kimseye zeval vermesin yağsın bol bolNe 15saniyesi seller aldi burayi
Hee oldu kapıyı kapatmamla açmam bir olduBuhar olmuştur her yer
Keske gelseydin birlikte akardik aşaya doğruBurda coşmadı,akşam hariç
Amin aminAllah razı olsun, inşallah.
Allah ım nerde bekleyen isteyen varsa hayırlısıyla hepsine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bizde sağ salim kavuşalım.
Eylül kuşun çikolatalı yüzüne ne demeliKeske gelseydin birlikte akardik aşaya doğru
Yağmasa daha hayırlıymış tövbeler olsunAllah kimseye zeval vermesin yağsın bol bol
Hee oldu kapıyı kapatmamla açmam bir oldu
Bir daha ki sefere insallasiKeske gelseydin birlikte akardik aşaya doğru
Ama az toprak kokusu geldi cennam bunada şukurYağmasa daha hayırlıymış tövbeler olsun
Yağmadı demeyecek kadar yağmış, iyi bariAma az toprak kokusu geldi cennam bunada şukur
Çok sevindik mahalecek ama nasip değilmişYağmadı demeyecek kadar yağmış, iyi bari
Puding yapti yediEylül kuşun çikolatalı yüzüne ne demeline yaptın kekmi
Sonra ki tura inşallah kuzuÇok sevindik mahalecek ama nasip değilmiş
Bitmiştir, açıklama 8i bulur herhalde ,her şeyi açacaklar benceKabine toplantısı vardı dimi bitti mi?
En kısa zamanda sende güzel haberler verirsin inşallah.Amin amin
Oyy her yerine bulaştırmış afiyet bal şeker olsun kuşumaPuding yapti yedi
Kesin merak ediyorum bende ne dediler diyeBitmiştir, açıklama 8i bulur herhalde ,her şeyi açacaklar bence
Amin,insallah gönlüne göre olsunEn kısa zamanda sende güzel haberler verirsin inşallah.
Burayı meşgul etmek istemiyorum ama anlatmak geldi içimden.
Öncesinde olanlardan dolayı artık vazgeçmek üzereydim ben, aşılama deneyelim dedik. Yumurta oluşmadı kaç gün iğne kullandım. Dr 17.günden sonra oluşsada artık tutmaz sağlıklı olmaz o yumurta dedi. Son defa gittim 19.günde 1 yumurta var aşılama deneyelim mi dedi umutsuz bir şekilde evet dedim.
O güne kadar bir sürü sıkıntı oldu eşim kaza yaptı, aşılama günü bir sürü terslik oldu.
Neyse kurban olduğum Allah nasip edecekse ediyor,kanamam varken kan verdim pozitif çıktı. O kadar şaşırdım ki.
Hala o terslikler devam ediyor ama çok şükür bu zamana kadar geldik. İnşallah bundan sonra sağlıklı bir şekilde ilerler ve kavuşuruz.
HaberTurk'e baktım başlamamış anlatmayaKesin merak ediyorum bende ne dediler diye