Ay yaso yaa Allah affetsin istemsizce güldüm yamuldu diyinceBana bir şey olmadı, şehzadem yamuldu
Belinde 2 adet fıtık var, azıcık yorulsa yamuluyor. Doktor MR’ı tazeleyelim dedi. Hapşırıp duruyor, boğazım ağrıyor diyor, halsizliği falan var. Gitmişken PCR testi yapıldı.Ay geçmişler olsun. Hayırdır inşallaH?
Evet ablamBelindemiydi sorun yoksa.
E yamulduuAy yaso yaa Allah affetsin istemsizce güldüm yamuldu diyince
Hay Allah yaaaa. Allah acil şifalar versin canımın içiBelinde 2 adet fıtık var, azıcık yorulsa yamuluyor. Doktor MR’ı tazeleyelim dedi. Hapşırıp duruyor, boğazım ağrıyor diyor, halsizliği falan var. Gitmişken PCR testi yapıldı.
Bitmiyor
Fıtık filanmı var acaba yasocan,yadakireçlenmede olablir.Evet ablam
Çok geçmiş olsun arturda var,doktor çok acil olmadıkça içme dediği kırmızı reçeteli ilaç yazmıştı çok ağrısı olursa ondan içiyordu.Belinde 2 adet fıtık var, azıcık yorulsa yamuluyor. Doktor MR’ı tazeleyelim dedi. Hapşırıp duruyor, boğazım ağrıyor diyor, halsizliği falan var. Gitmişken PCR testi yapıldı.
Bitmiyor
Yasoya kim dayanir tabiki o yamulttuSen yamulttun demi adamı hadiitiraf et
Salak gibi yazlık spor ayakkabılarımı giydim. Hastaneden çarşıya geçmek zorunda kaldık medikal içinAma ben bugün gidemedim yagmurdan islerimi halletemeye
Sen yamulttun demi adamı hadiitiraf et
Yıl dönümü azıcık uzamış olabilirYasoya kim dayanir tabiki o yamulttu
Evet sormak istediğim soruSen yamulttun demi adamı hadiitiraf et
Ohhh ellerine sağlık olsun iyi çalışmış bel bölgesine kroşeleri iyi vurmuş sjksjksjkYasoya kim dayanir tabiki o yamulttu
Ayyy burasida oyle yaso 10dk yagdi ama her sel olfuSalak gibi yazlık spor ayakkabılarımı giydim. Hastaneden çarşıya geçmek zorunda kaldık medikal için
Otoparktan medikale geçene kadar, ayaklarım löp oldu
Sen yorulma diye ben şey edeyim dediydimEvet sormak istediğim soru
Buradada hafif yağdı yok şimdi..Ayyy burasida oyle yaso 10dk yagdi ama her sel olfu
Amin canımHay Allah yaaaa. Allah acil şifalar versin canımın içi
Hay parmaklarına sağlık ablacannnSen yorulma diye ben şey edeyim dediydim
Al iste adam ıskartaya çıktı senin sayendeYıl dönümü azıcık uzamış olabilir