- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Allah'ım felaketinden korusun fuluzum hep hayırlısından ver diye dua ederim yağmur yağarken.Ayyy burasida oyle yaso 10dk yagdi ama her sel olfu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım felaketinden korusun fuluzum hep hayırlısından ver diye dua ederim yağmur yağarken.Ayyy burasida oyle yaso 10dk yagdi ama her sel olfu
Kan tahlili sonuçları çıkmadan döndük eve. O yüzden ilaç yok henüz. Bel korsesi yazdı dr, onu aldım çarşıya geçipÇok geçmiş olsun arturda var,doktor çok acil olmadıkça içme dediği kırmızı reçeteli ilaç yazmıştı çok ağrısı olursa ondan içiyordu.
Aynen canim bende öyle derim hep hayırlı bereket versin RabbimAllah'ım felaketinden korusun fuluzum hep hayırlısından ver diye dua ederim yağmur yağarken.
Naptınız kutladınızmı hafta sonu ne hediye aldı sana şehzadenYıl dönümü azıcık uzamış olabilir
Korseyi takabilecekmi peki,sonuçlara grede ilaç verir herhalde doktorda.Kan tahlili sonuçları çıkmadan döndük eve. O yüzden ilaç yok henüz. Bel korsesi yazdı dr, onu aldım çarşıya geçip
2 tane fıtığı var, ama 10 ay olmuş belinin MR’ı çekildiği. Bu gece 03:20’de yeniden çekilecekFıtık filanmı var acaba yasocan,yadakireçlenmede olablir.
Yağmur berekettir yağsın yeter ki..Aynen canim bende öyle derim hep hayırlı bereket versin Rabbim
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız yasocum2 tane fıtığı var, ama 10 ay olmuş belinin MR’ı çekildiği. Bu gece 03:20’de yeniden çekilecek
Aynen ablacim bugun bursada islerim vardi gidemedim artik haftasonu yasakta kalkarsa giderimYağmur berekettir yağsın yeter ki..
Yeni durdu burada canım, sabah beri yağıyorAyyy burasida oyle yaso 10dk yagdi ama her sel olfu
Eylul uyudu simdi bende yatcam yanina yagmur yakarken uyuyim azcik yemekte yokYeni durdu burada canım, sabah beri yağıyor
Ben kimin sayesinde çıkmıştım acabaAl iste adam ıskartaya çıktı senin sayende
Hafif yağan yağmuru severim bende,yeterki gök gürlemesin şimşek çakmasın tırsıyom resmen ..Aynen ablacim bugun bursada islerim vardi gidemedim artik haftasonu yasakta kalkarsa giderim
Iste 2.nizde zorlamadanBen kimin sayesinde çıkmıştım acaba
ŞehzadeninBen kimin sayesinde çıkmıştım acaba
HiçNaptınız kutladınızmı hafta sonu ne hediye aldı sana şehzaden
Hemen kızayım bideHiç
Gece dedim bi işte, insan yıldönümümüzü kutlar dedim.
Kaç defa kutladık bugün dedi
Hediye yok
Süper süperrrrBurayada getirdiniz yağmuru
Guruduyduk iyi oldu aslındaSüper süperrrr