Gittim cancağızım, kardiyolojiye git dediCancağzım, gittin mi hastaneye?
Sağol kuzum,Amin, insallahÇok geçmiş olsun cennam. İnşallah şüpheleri boştur
Çok geçmiş olsunYok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Oynatmaya az kaldı, doktorum nerde
Çok geçmiş olsun yasocumYok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Oynatmaya az kaldı, doktorum nerde
Ne oldu şekercimGittim cancağızım, kardiyolojiye git dedi
Bacakta pıhtı yok dedi,ama şiş ve ödem var diye kalpte sorun olabilir dedi. Randevu aldım bakalım sekerciğimÇok geçmiş olsun yasocum
Ne oldu şekercim
Çok geçmiş olsun şekercim,ailede varmı kalp sorunu filan.Bacakta pıhtı yok dedi,ama şiş ve ödem var diye kalpte sorun olabilir dedi. Randevu aldım bakalım sekerciğim
Sağol şekerciğimÇok geçmiş olsun şekercim,ailede varmı kalp sorunu filan.
Başınız sağolsun,ailedede varmış o zmaan hiç ihmale gelmez artık kontrollerin.Sağol şekerciğim❤Anne ve babamda var,dedem kalp krizinden vefat etti,hatta babamın amca oğlu da bir kaç sene önce genç yaşta gitti
Sağol kuzum,Amin, insallah
Çok geçmiş olsun kuzum benim inşallah bir sorun çıkmaz BalimBacakta pıhtı yok dedi,ama şiş ve ödem var diye kalpte sorun olabilir dedi. Randevu aldım bakalım sekerciğim
Yeni girdim eve, gel Deynep’imyasminsay çayım, böreğim, çöreğim, sarmam, baklavam, İçli köfte hazır mı geliyorum sana doğru Eki Görüntüle 2861082
Benim ailedede varSağol şekerciğim❤Anne ve babamda var,dedem kalp krizinden vefat etti,hatta babamın amca oğlu da bir kaç sene önce genç yaşta gitti
Randevu aldın mı kardiyolojiyeGittim cancağızım, kardiyolojiye git dedi
Bana bir şey olmadı, şehzadem yamuldu
Ay geçmişler olsun. Hayırdır inşallaH?Bana bir şey olmadı, şehzadem yamuldu
Çok geçmiş olsun
Sağolun canlarÇok geçmiş olsun yasocum
Ne oldu şekercim
Belindemiydi sorun yoksa.Sağolun canlar