- 4 Kasım 2019
- 27.395
- 96.216
- 29
Geçmiş olsun cennam inşallah geçici bişeydirKardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun cennam inşallah geçici bişeydirKardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumda
Canım benim ,çok sağol inşallahGeçmiş olsun cennam inşallah geçici bişeydir
Profilde bi üye hani “silerim tatlı kıs” filan yazmıştı da sonra hepimizden silme/düzenleme işini almışlardı. ona atıfta bulundumEfendim
Yaaaa geçmiş olsun kuzum. Kalp damar cerrahisine mi gittin?Sağol bebisim,bacağım şiş ,kalpten suphelendi
CanımsınCanım benim ,çok sağol inşallah
Geçmiş olsun canım. Damar tıkanıklığı var mı diye bakıyorlardırKardiyolojiye git dediBacak sis ve ödem var çünkü vücudumda
Yok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Benim bundan haberim var mıEvetvyarin başlayacak ve sende katılıyorsun
Çok geçmiş olsun yasomYok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Oynatmaya az kaldı, doktorum nerde
Hadiya gecmis olsun canimYok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Bizi hep merkür retrosu mahvetti yasiYok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Şuan olduBenim bundan haberim var mı
Geçen hafta biz, bu hafta da siz. Allah kimseleri düşürmesin hastanelere. Çok geçmiş olsun.Yok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Şimdi hatırladım Evet kuzum,orası da kardiyolojiye yönlendirdi .Profilde bi üye hani “silerim tatlı kıs” filan yazmıştı da sonra hepimizden silme/düzenleme işini almışlardı. ona atıfta bulundum
Yaaaa geçmiş olsun kuzum. Kalp damar cerrahisine mi gittin?
Sen de benim canımsın.Canımsın
Sağol canım ,anne ve babadan dolayı zaten riskliyim sanırım, bakalım ne çıkacakGeçmiş olsun canım. Damar tıkanıklığı var mı diye bakıyorlardır
Çok geçmiş olsun canımYok canım, hastanedeyiz. Bel fıtığı azdı yine, tahlil sonuçlarını bekliyoruz. Gece MR için geleceğiz yine, covid testi yapıldı aynı zamanda. Şimdilik bu hafta evde olacak
Çok geçmiş olsun yasom
Hadiya gecmis olsun canim
Bizi hep merkür retrosu mahvetti yasi
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Geçen hafta biz, bu hafta da siz. Allah kimseleri düşürmesin hastanelere. Çok geçmiş olsun.
Sağolun canlarÇok geçmiş olsun canım
Cancağzım, gittin mi hastaneye?Sağol canım ,anne ve babadan dolayı zaten riskliyim sanırım, bakalım ne çıkacak
Çok geçmiş olsun cennam. İnşallah şüpheleri boşturŞimdi hatırladım Evet kuzum,orası da kardiyolojiye yönlendirdi .