- 29 Nisan 2015
- 31.358
- 105.525
Yinede çok abartmayalım da bizmakul şeyler olsun please3 hafta yattık yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yinede çok abartmayalım da bizmakul şeyler olsun please3 hafta yattık yeter
Bi yerden yakalamaya çalışıyorum amaYabancı kökenli isimler var
Sandviç yaptık ilk yıllarda:)Düşünüyorum da aslında tost yada sandviç yarışması yapılsa çok seçenek çıkar mı nevoş acayip merak ediyorum
Çok makul benceYinede çok abartmayalım da bizmakul şeyler olsun please
Yok artık 4 mü bence şuan daha çok katılan olur acayip güzel tostlar varSandviç yaptık ilk yıllarda:)
4 kişi katılmıştı.Yarışma iptal olmasın diye son saat evdeki malzemelerle bende katılmıştım oylama başlamıştı
Bence söylediklerimin sonunda en fazla 3 kategori var:)Bi yerden yakalamaya çalışıyorum ama
Cesaretli hanımlara ihtiyaç var:)Yok artık 4 mü bence şuan daha çok katılan olur acayip güzel tostlar var
Suvataaa yaaa tamam senin yaptığın herşey makul bize nevosum gazamiz mübarek olaÇok makul bence
Ben iki tane düşünüyorum ama üçüncüyü çıkartamadımBence söylediklerimin sonunda en fazla 3 kategori var:)
Katılmazsan döverimSuvataaa yaaa tamam senin yaptığın herşey makul bize nevosum gazamiz mübarek ola
Yaaa bakışınıÇok makul bence
Benim beyin error verdi iki taneyi bulmuş yaaaBen iki tane düşünüyorum ama üçüncüyü çıkartamadım
Ufffff burası kayniyo nevoş çok civcivliCesaretli hanımlara ihtiyaç var:)
Yaaa bakışını
Tabi doğru mu buldum o da muamma perisBenim beyin error verdi iki taneyi bulmuş yaaa
Yeni starlar arıyorum elimizdekiler çok profesyonel olmaya başladılarUfffff burası kayniyo nevoş çok civcivli
Şimdi kategoriyi bir gorelimde ondan mütevellit şey ederiz ablaKatılmazsan döverim
Onlarda elimizde mevcutYeni starlar arıyorum elimizdekiler çok profesyonel olmaya başladılar
Bence sen memnun olursun:)Ben iki tane düşünüyorum ama üçüncüyü çıkartamadım
Yok ben elimde sopa kapıda bekleyeceğimŞimdi kategoriyi bir gorelimde ondan mütevellit şey ederiz abla