- 28 Haziran 2011
- 59.592
- 150.332
Su iç nevoşAynen bir şey kalmadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Su iç nevoşAynen bir şey kalmadı
Niye olmasın aslında çok güzel kategoridirOlurdu vallahaaa ama o değildir sanmam
Kavanoz önümdeSu iç nevoş
Sabah olsun hemenMeselaaam hangi tarifmis onlar azcikta biz Acıkalım abla
Niye olmasın aslında çok güzel kategoridir
Kategorimizde dünya mutfağından bir tarif var:)Bak ipucu verdim
Anlayan beri gelsin bulan banada söylesinNiye olmasın aslında çok güzel kategoridir
Kategorimizde dünya mutfağından bir tarif var:)Bak ipucu verdim
Anlamayın diye yapıyorum zatenAnlayan beri gelsin bulan banada söylesin
Abla kız yarınmi açıklanacak 1inde degilmiSabah olsun hemen
Kafa karistiriyor fenaaaaaAnlamayın diye yapıyorum zaten
1 i canım ben yarın herkesi etiketlerim:)Abla kız yarınmi açıklanacak 1inde degilmi
Anaaaaa bu muymuş diyeceksinizKafa karistiriyor fenaaaaa
Gün boyu yoktumya dedim konuşuldu falan heral Kacirdimmi1 i canım ben yarın herkesi etiketlerim:)
Habersiz yapmam zaten:)
Yok canım haber veririm:)Gün boyu yoktumya dedim konuşuldu falan heral Kacirdimmi
Valla kesin okadar çok beklentiye girdimki hadi canım sende dicekmisim gibiAnaaaaa bu muymuş diyeceksiniz
Hepinize baklava açtıracağımDaha kolay ne olabilirYumurta mı kırsaydıkValla kesin okadar çok beklentiye girdimki hadi canım sende dicekmisim gibi
Daha çok merak arttı iviiit şuan
Yok canimmm koskoca yemek topigini baklavadan başkası kesermi yaparız ne olcamiiiisHepinize baklava açtıracağımDaha kolay ne olabilirYumurta mı kırsaydık
Sadece 1 miAnlamayın diye yapıyorum zaten
3 hafta yattık yeterYok canimmm koskoca yemek topigini baklavadan başkası kesermi yaparız ne olcamiiiis
Düşünüyorum da aslında tost yada sandviç yarışması yapılsa çok seçenek çıkar mı nevoş acayip merak ediyorumHepinize baklava açtıracağımDaha kolay ne olabilirYumurta mı kırsaydık
Yabancı kökenli isimler varSadece 1 mi