Yok canım o kategoriyi yapmayacağım:)Kralsın seen
Abla nasıl olcak şimdi bu nasıl bir liste oldu yani hani az bilinen şeyleri yapmayı konuşuyorduk ya bir ara onumu yapcaz .
Ben her ay liste yaparım:)
Bayağı bilindik tarif var:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım o kategoriyi yapmayacağım:)Kralsın seen
Abla nasıl olcak şimdi bu nasıl bir liste oldu yani hani az bilinen şeyleri yapmayı konuşuyorduk ya bir ara onumu yapcaz .
Tamam abla merak ediyorum vallahi ne acaba şansımıza nasıl bir kategori olcak FalanYok canım o kategoriyi yapmayacağım:)
Kuzum benim, canım periş sende hep çok iyi ol ,mutlu ol, mikemmel olYine bana veriyor arada bari eşime hiç net vermiyor pass veriyor sürekli onada.
Bir garip ya müşteri temsilcilerini falan aradı hatta ama yine aynı.
Hep iyi ol inşallah kuzum bende şükür biryandan aldığım duaları filan bitirmeye çalışıyorum da öyle bir girdim bakayım dedim limm ciceeem
En birinci hangisi ise onu almam lazımBen liste yaptım yardımcı olacağım:)
Hep beraber inşallah balkupummm canımın icüüüKuzum benim, canım periş sende hep çok iyi ol ,mutlu ol, mikemmel ol
Yine ekşın hep ekşın NevoşYok canım o kategoriyi yapmayacağım:)
Bence kolay bir kategori katılmayanı dövüyorlar o dereceTamam abla merak ediyorum vallahi ne acaba şansımıza nasıl bir kategori olcak Falan
Onu herkes istiyor ama sabit 1.si hiç olmadı.Her yıl başka tarif alıyor:)En birinci hangisi ise onu almam lazım
Ekşınsız olsun dedimYine ekşın hep ekşın Nevoş
nisa piyemsesimin anası yirimHep beraber inşallah balkupummm canımın icüüü
Benim daha ilk olacak ya daha ekşınlı ondan yani nevoşOnu herkes istiyor ama sabit 1.si hiç olmadı.Her yıl başka tarif alıyor:)
Bi entirinkli bişiy var ama yinedeEkşınsız olsun dedim
Allahimyaaa acaba nedir kolay deyipte calismadigimiz yerden çıkarsa varyaaa senin ters köşelerin yokmuuuuBence kolay bir kategori katılmayanı dövüyorlar o derece
Hadi inşaallah:)Tariflere bakarken karnım açıktı.Yemeği 5 te yemiştimBenim daha ilk olacak ya daha ekşınlı ondan yani nevoş
Dünya Mutfağı olsa mesela iyi olmaz mıAllahimyaaa acaba nedir kolay deyipte calismadigimiz yerden çıkarsa varyaaa senin ters köşelerin yokmuuuu
Tabi ekşın en sevdiğimBi entirinkli bişiy var ama yinede
Meselaaam hangi tarifmis onlar azcikta biz Acıkalım ablaHadi inşaallah:)Tariflere bakarken karnım açıktı.Yemeği 5 te yemiştim
Şunun şurasında sabaha ne kaldı canımHadi inşaallah:)Tariflere bakarken karnım açıktı.Yemeği 5 te yemiştim
Olurdu vallahaaa ama o değildir sanmamDünya Mutfağı olsa mesela iyi olmaz mı
Aynen bir şey kalmadıŞunun şurasında sabaha ne kaldı canım