• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Etiketçi sen mi oldun bugün balon😂
Ben oldum :D
Baktm beni sallayan yk
Bem sizi sallayaym dedm :D

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. , ne zaman geliyor senin kuzu?
Azıcıkta onun fotoğraflarına çıldıralım😍
Ayyy temmuz sonu gibi 🙈

Canım benim, beni düşünen kalbinden öperim 🤗🤩😍🍒🍒🍒🍒🍒💜💋
Güzel kalpli kirazların kirazı nerelerdesn ♥️

İyiyim mavişim sen nasılsım

Mor kraliçemmmmm

Beğenmedim gelmiş i p e k i p e k ’dan 🤭
Her yerde takipte, seni tekrar diyete sokacak sanırım🤣🤣
Ellerim nasir tutacak etiket yapicam diye o tatliya ver ediyor ohh hayat bi ona güzel
Paylaşım yapicam diye hareketimden geri kalıyorum. Hakettigim bu mu zalimin gizi D Dediyy

Boşver abla sen zaten iyisin, biraz beslenmene dikkat et yeter boşver diyeti🤗
Ramazanda ev ahalisi 3 er kilo verdi ben veremedim🤣En az 10 bin adımda hepsinin yerine yürüdüm ona rağmen veremedim ne yapayım artık🤣

Ben oldum :KK70:
Baktm beni sallayan yk
Bem sizi sallayaym dedm :KK70:

Ayyy temmuz sonu gibi 🙈

Güzel kalpli kirazların kirazı nerelerdesn ♥️

İyiyim mavişim sen nasılsım

Mor kraliçemmmmm
Ah be kuzum, piyemsesin anası hayat mücadelesi 💜🍒 sen iyisin siz iyisiniz ınş 🍒💋

Ellerim nasir tutacak etiket yapicam diye o tatliya ver ediyor ohh hayat bi ona güzel
Paylaşım yapicam diye hareketimden geri kalıyorum. Hakettigim bu mu zalimin gizi D Dediyy
Haklısın i p e k i p e k ama işte sorun sende değil bende😂

Yok yok bende final tanıtımını güzel yapamamışim demek ki sen hala dizi tekrarlarindasin :kızgın:
Bak diyet yapmadığım halimle hafta birincisi olursam görürsün🤪 pazartesi tekrar başlıyom ya o zaman finali tanıt😂

Bak diyet yapmadığım halimle hafta birincisi olursam görürsün🤪 pazartesi tekrar başlıyom ya o zaman finali tanıt😂
Spor yapmadan yatma bugün bari o konuda mutlu et beni yahu

Back