- 28 Haziran 2011
- 61.291
- 154.123
- 898
Canım benim, beni düşünen kalbinden öperim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim, beni düşünen kalbinden öperim
Benim diyet başlıyor 3-4 gün sürüyor sonra rutinime geri dönüyorum abla yaO kadar kısa mı sürdü
İbiza'yı yapmadım daha yasmin ama aklımda hafta sonu yapcam bi ara öldüm ben ibizasızlıktanİbiza’ya mı döndün
Kilolardan vazgeçemiyorsun değil miBenim diyet başlıyor 3-4 gün sürüyor sonra rutinime geri dönüyorum abla ya
İbiza'yı yapmadım daha yasmin ama aklımda hafta sonu yapcam bi ara öldüm ben ibizasızlıktan
Allah kavuştursunBenim diyet başlıyor 3-4 gün sürüyor sonra rutinime geri dönüyorum abla ya
İbiza'yı yapmadım daha yasmin ama aklımda hafta sonu yapcam bi ara öldüm ben ibizasızlıktan
Çok geçmiş olsunEşim hastanede yattı üç gün. Birtakım sağlık problemleri üst üste geldi hep. Bugün çıktı. Ondan önce de yazlık kışlık merasimi yapıyordum evde.
Kolay gelsin canımBu ara temizlikle meşgulüm. Halıları yıkamaya verdim camlar mutfak derken iş bitmiyor sanki
Fazla giremiyorum
Kolay gelsin canımBu ara temizlikle meşgulüm. Halıları yıkamaya verdim camlar mutfak derken iş bitmiyor sanki
Fazla giremiyorum
Kilolardan vazgeçemiyorsun değil mi
Kolay gelsin canım
Sağolun kuzularKolay gelsin canım
Sağol yasmin bence de kavuştursun artıkAllah kavuştursun
Çok şükür canım, topiği bekliyoruzSağolun kuzular
Siz nasılsınız
Kankirellam sen diyeti niye bıraktın ,yapma öyle şeylerKankaaa ASSOSyal
Kolay gelsin canomBu ara temizlikle meşgulüm. Halıları yıkamaya verdim camlar mutfak derken iş bitmiyor sanki
Fazla giremiyorum
Teşekkürler Nevoşum. Bu gazla gideyim de kaşlarımı alayım bari.Çok güzelsin maşaallah
Kanka yemek daha hoşuma gidiyo napıyım yaKankirellam sen diyeti niye bıraktın ,yapma öyle şeyler
Sağol canım tanem.Çok geçmiş olsun
Çok iyi boş bırakmayın buralarıÇok şükür canım, topiği bekliyoruz
Sagol tatlımKolay gelsin canom