İyi o zamanKim takar onları abla ya onlardan vazgeçiyom da ibizadan vazgeçemiyom diyetisyenim de vücudun çok düzgün taş gibisin dedi iyice gaza geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi o zamanKim takar onları abla ya onlardan vazgeçiyom da ibizadan vazgeçemiyom diyetisyenim de vücudun çok düzgün taş gibisin dedi iyice gaza geldim
Çok geçmiş olsun hemsom, allah şifalar versin inşSağol canım tanem.
Daha güzel mi olacaksınTeşekkürler Nevoşum. Bu gazla gideyim de kaşlarımı alayım bari.
Ben daha tam stalklamadım ama ilk izlenimim enişteyle çok yakışıyorsunuz ve yaşıyorsun bu hayatı.İşte, sana öyle geliyor
Neredeyse bütün fotoğraflarına baktım, maşallah
İnşallah hemşocum.Çok geçmiş olsun hemsom, allah şifalar versin inş
Senin diyet nasıl abla, kilo verdin miİyi o zaman
Evet bayağı uzadılar.Daha güzel mi olacaksın
Yazdım şimdi ona, etiketlemiş beni çok dahil değilim amai p e k duymasın seni, o zaman görürsün ibizayi meksikayi
Yok canım veremedim yapmıyorum sayılırSenin diyet nasıl abla, kilo verdin mi
Sana şimdi fırça geliyoYazdım şimdi ona, etiketlemiş beni çok dahil değilim ama
Benimkileri de yol ya da bana öğret nasıl alınırTeşekkürler Nevoşum. Bu gazla gideyim de kaşlarımı alayım bari.
Güvenmiştim ama ben sana bu hafta en az 1 kilo verdirecektimKanka yemek daha hoşuma gidiyo napıyım ya
Aa abla sende mi bıraktınYok canım veremedim yapmıyorum sayılır
Dur dur sakin ol ben o 1 kiloyu zaten diyetin ikinci günü vermiştim bakalım üstüne daha ne kadar verdimGüvenmiştim ama ben sana bu hafta en az 1 kilo verdirecektim
Beğenmedim gelmiş i p e k ’danKanka yemek daha hoşuma gidiyo napıyım ya
Yav sorma yasmin herkes bi yerden beni diyete sokma telaşında birinden kaçsam ötekine yakalanıyorum
Ramazanda ev ahalisi 3 er kilo verdi ben veremedimEn az 10 bin adımda hepsinin yerine yürüdüm ona rağmen veremedim ne yapayım artıkAa abla sende mi bıraktın
Ben daha tam stalklamadım ama ilk izlenimim enişteyle çok yakışıyorsunuz ve yaşıyorsun bu hayatı.