- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Cennaaam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cennaaam
Olurum da yemeyi seviyorum ablaOlursun tabi
Iyi aksamlar canimIyı aksamlarınız olsun bayanlaar
Estağfurullah ablacım gençlik aklı şimdiki aklım olsa geç evlenmeyi tercih ederdim aslında yinede çok şükürBir an önce evlenme derdinde olan eniştemizle gurur duyuyorum. Aşkının eriymiş sozumu geri alıyorum çakal benim. Allah bir ömür boyu mutluluk versin dirliginiz daim olsun canım
Nasılsın fülüzüm doktor ne dedi bugüünIyi aksamlar canim
Nurtopu gibi kis olmusNasılsın fülüzüm doktor ne dedi bugüün
Tamam yavrimu22.15 bebeğim.
Aaa ne kistıymış o oyle adetle arılır onsallah fülüzüm ilaç falan verdimiNurtopu gibi kis olmus
Hep orda sayılır ama yetmiyor hanımefendiyle beş dakika görüşmemiz yeterli bi de bugün tüm gün bana kaldı, sabahtan beri eziyetini çekiyorumAy ,birden büyüse bebe,sen de rahatlasan,annenlere yolla ya da,torun özlemişlerdir
Pasta mutfakta duruyor üfledim heyecandan unuttum bilePastayla geldim dersen hayirli aksam olucak
Yakşamlar margaretcimYakŞamlar.
Tekrar doğum günün kutlu olsunHayırlı akşamlar ablacım gündüz sıkıcı akşam güzel geçti pastamı üfledim hediyemi kaptım ❤ telafi sözünüde aldım
NerelerdesinYakşamlar margaretcim
Ne’li?Pasta mutfakta duruyor üfledim heyecandan unuttum bile
Hayırlı akşamlar orişim hoş geldinIyı aksamlarınız olsun bayanlaar
Hepimiz öyleyizOlurum da yemeyi seviyorum abla
Sen 1 hafta tatil yap, al beyini de kacHep orda sayılır ama yetmiyor hanımefendiyle beş dakika görüşmemiz yeterli bi de bugün tüm gün bana kaldı, sabahtan beri eziyetini çekiyorum