Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Birim biiirKukrim aşko gel kurşun döküyoruz
Görselde döken benimÇok benzettim kendime
Sırayla girin alta
Eki Görüntüle 2857262
Çok güzel meyveli bide dene mutlaka ben eskiden çikolatalı şeylere bayılırdım şimdi meyveli seviyorumHiç denemedim
İyiyim canım çok şükürNevoşumm nasılsınn Bu sıra kk ya cok gıremıyorum dua topiklerınde okudum bıldırımı yapıp cıkıyorum kardesım falanda ızne gelmişti gıttı o şimdi biraz yorgunlugum gecsın dıte beklıyorumm
Ilk once hasta olanlar girsinKukrim aşko gel kurşun döküyoruz
Görselde döken benimÇok benzettim kendime
Sırayla girin alta
Eki Görüntüle 2857262
Tamam aşkomBirim biiir
TamamIlk once hasta olanlar girsin
Burdayım cenna kusum ama ınternetle pek ılgılenemıyorum şu sıralar ondaan iyisin dimiCanım,nerelerdesin
Ben çikolatalı pastayı sevmem zaten. Meyveli olacak benim yiyeceğim pastaÇok güzel meyveli bide dene mutlaka ben eskiden çikolatalı şeylere bayılırdım şimdi meyveli seviyorum
Sağol aşkomTamam aşkom
Amiin nevoşum kardes cok guzel bısey ıyıki varİyiyim canım çok şükür
İyi olmana sevindim canım
Bol bol güzel vakitler geçirinAllah muhabbetinizi artırın
Sağlam var mı içimizde?Ilk once hasta olanlar girsin
Bende özledim mervişim hele gündüz çok zorHadi inşallah özledikk
İyi ol da yeter canım Bugunume şükür, iyiyim.Burdayım cenna kusum ama ınternetle pek ılgılenemıyorum şu sıralar ondaan iyisin dimi
Ayy simdi yazcaktim vallaaa hangimiz saglamki diyeSağlam var mı içimizde?
Bende meyveli sevmemBen çikolatalı pastayı sevmem zaten. Meyveli olacak benim yiyeceğim pasta
Çıkar çıkar temız merak etme kistte gecsın oda temız cıksın ınsallah fülüzümAman verdi bir surü sacma sapan ilac yapmadigim şeyleri yapcam simir testi yapti o temiz ciksinda gerisi hallolur
Ben dahil neredeyse hepimizSağlam var mı içimizde?
CikolataliBende meyveli sevmem
Aynen bizde öyle seviyoruzCikolatali