Olsun sonunda incecik olacaksınHiç güzel değil abla ya ibizasız hayatın tadı yok doğru düzgün yemek de yok, hiçbir şey yok anlayacağın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun sonunda incecik olacaksınHiç güzel değil abla ya ibizasız hayatın tadı yok doğru düzgün yemek de yok, hiçbir şey yok anlayacağın
O zaman anlat ,hayırdır inşallahHiç özel mözel değil gayet sıradan şeyler
İbizasızlık canına tak etmişO zaman anlat ,hayırdır inşallah
Aaaaa Allahim kiz bunlar ne böyle benimkide tayt istemez pantolan giycem der kizim icerde pantolon giyemezsin giyerimmm diyo ama elbise altina ille kilotlu çorap giycek ciplak giymezBenim kızlardan biri o yaşta asla pantolon giymezdi.O zaman çirkin oluyormuş
Tabi abla dal gibi olcamOlsun sonunda incecik olacaksın
Yemiyorum yaninda yatiyorum zatenOyy yaa,yeme de ne yap onu
Ben Antep,o İbizaİbizasızlık canına tak etmiş
AmaaanYemiyorum yaninda yatiyorum zaten
Tabi abla dal gibi olcam
MaşaallahAaaaa Allahim kiz bunlar ne böyle benimkide tayt istemez pantolan giycem der kizim icerde pantolon giyemezsin giyerimmm diyo ama elbise altina ille kilotlu çorap giycek ciplak giymez
Şimdi de ben anlatmıyom işte bebe ya başka nolcakO zaman anlat ,hayırdır inşallah
Ablam biliyor yaİbizasızlık canına tak etmiş
Olursun tabiTabi abla dal gibi olcam
Ay ,birden büyüse bebe,sen de rahatlasan,annenlere yolla ya da,torun özlemişlerdirŞimdi de ben anlatmıyom işte bebe ya başka nolcak
Ablam biliyor ya
Maşallah cadılaraMaşaallah
Benim biri kendi seçerdi.Asla istemediğini giymezdiAma şimdi diğeri cadı
Bu hasretlik bitmezBen Antep,o İbiza
Ablacım biz çok çabuk evlendik sanmıyorum bunu hesap ettiğini çünkü biranönce evlenelim derdindeydiEvva canım nikah gününü doğum gününe denk getirme fikri seninse bir şey diyemem ama eşinin fikriyse söylemeden geçemeyeceğim. çakaaaaaal
Bak iki hediye birden almazsa bugünü ona dar et...
4 yaş erkek olan yeğen öyle,bir de zevkli sıpa renk uyduruyor adamMaşaallah
Benim biri kendi seçerdi.Asla istemediğini giymezdiAma şimdi diğeri cadı
Cennammm hayırlı akşamlar
Bu sevda bitmez askoBu hasretlik bitmez