- 24 Eylül 2018
- 98.571
- 295.051
- 698
Gül böreğiHeee bende bir an börek tatli falan sandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gül böreğiHeee bende bir an börek tatli falan sandim
Aa hiç ısrar da etmediSormayayim tamam iyiyim ben şimdilik,cok şükür
Çokta güzel pişmişGül böreği
Heee vallaaa neguzel görünüyoduGül böreği
Özelse diye sormadım.yoksa çok güzel bir dinleyiciyimAa hiç ısrar da etmedi
Nereden öğrenmiş kiBenim kız salak kelimesini ögrenmis bugun onu soyleyip durdu bende birdaha dersen sana kızicam parka götürmücem dedim salak kötü bisey deyilmi anne diyo
CadıBenim kız salak kelimesini ögrenmis bugun onu soyleyip durdu bende birdaha dersen sana kızicam parka götürmücem dedim salak kötü bisey deyilmi anne diyo
AbisindenNereden öğrenmiş ki
Ay cok fena
Sosyete mantısı gibinHeee vallaaa neguzel görünüyodu
Ama yemelik aynı zamandaAy cok fena
Eyvahlar olsunAbisinden
Etek hic almadim ben ona simdiye kadar gecen kikiden siparis ettim ama anne bunumu giyicem ben inanamiyorum diyoAma yemelik aynı zamanda
Hiç özel mözel değil gayet sıradan şeylerÖzelse diye sormadım.yoksa çok güzel bir dinleyiciyim
Dilli düdükEtek hic almadim ben ona simdiye kadar gecen kikiden siparis ettim ama anne bunumu giyicem ben inanamiyorum diyo
Hiç güzel değil abla ya ibizasız hayatın tadı yok doğru düzgün yemek de yok, hiçbir şey yok anlayacağın
Benim kızlardan biri o yaşta asla pantolon giymezdi.O zaman çirkin oluyormuşEtek hic almadim ben ona simdiye kadar gecen kikiden siparis ettim ama anne bunumu giyicem ben inanamiyorum diyo
Oyy yaa,yeme de ne yap onuEtek hic almadim ben ona simdiye kadar gecen kikiden siparis ettim ama anne bunumu giyicem ben inanamiyorum diyo