• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Sevgili ve çok saygılı arkadaşlarım ve özellikle kankam nevoş. Şöyle zeytinyağlı yaprak sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ? Değişik önerileriniz olur mu ki ? Şöyle ki ben egeliyim; çok baharat-tatlımsak şeyleri sevmem. Siz sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ?

Sevgili ve çok saygılı arkadaşlarım ve özellikle kankam nevoş. Şöyle zeytinyağlı yaprak sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ? Değişik önerileriniz olur mu ki ? Şöyle ki ben egeliyim; çok baharat-tatlımsak şeyleri sevmem. Siz sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ?
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. abla nerdesnnn

Elti miiiiğğğğğğ🙈 bayılırım eltilerle görümcelere
Bende bende :D :D

Bende baharat hiç koymam sadece sumak koyarım.Baharat çok nadir kimyon eklerim.
Bence sana o taraflı bir arkadaşlar tarif versin🤭
E Elif_Eylul Bursalı , yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Sakarya'da , Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Manisa'da🤭
Sarma tarifi alabilir miyiz:)

Bende baharat hiç koymam sadece sumak koyarım.Baharat çok nadir kimyon eklerim.
Bence sana o taraflı bir arkadaş tarif versin🤭
E Elif_Eylul Bursalı , yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Sakarya'da , Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. Manisa'da🤭
Sarma tarifi alabilir miyiz:)
Vallaaa ben 2koca sogan rendeliyorum,salca,bol nane,karabiber,az kimyon biraz maydanoz,pirinc bol zeytinyag sarincada ustune zeytinyag ve limon dilimi🤷🏻‍♀️
Benimkinler yenibahar kuş uzumlu yemezler

Vallaaa ben 2koca sogan rendeliyorum,salca,bol nane,karabiber,az kimyon biraz maydanoz,pirinc bol zeytinyag sarincada ustune zeytinyag ve limon dilimi🤷🏻‍♀️
Benimkinler yenibahar kuş uzumlu yemezler
Benimde bu tarz sayılır 🤭😍Ben baharat pek koymam birde soğanı kavururum😍

Benimde bu tarz sayılır 🤭😍Ben baharat pek koymam birde soğanı kavururum😍
Ben bir ara hepsini kavurarak yapardim daha sonra üsendim kavurunca daha guzel oluyo ama iste tembel isi ama sarmam güzel olur bide karabiber ve nane yakisiyo

Back