Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sevgili ve çok saygılı arkadaşlarım ve özellikle kankam nevoş. Şöyle zeytinyağlı yaprak sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ? Değişik önerileriniz olur mu ki ? Şöyle ki ben egeliyim; çok baharat-tatlımsak şeyleri sevmem. Siz sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ?
Sevgili ve çok saygılı arkadaşlarım ve özellikle kankam nevoş. Şöyle zeytinyağlı yaprak sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ? Değişik önerileriniz olur mu ki ? Şöyle ki ben egeliyim; çok baharat-tatlımsak şeyleri sevmem. Siz sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ?
Bende baharat hiç koymam sadece sumak koyarım.Baharat çok nadir kimyon eklerim.
Bence sana o taraflı bir arkadaşlar tarif versin EElif_Eylul
Bursalı ,yasminsay
Sakarya'da ,Minik Duduklu Tencere
Manisa'da
Sarma tarifi alabilir miyiz:)
Bende baharat hiç koymam sadece sumak koyarım.Baharat çok nadir kimyon eklerim.
Bence sana o taraflı bir arkadaş tarif versin EElif_Eylul
Bursalı ,yasminsay
Sakarya'da ,Minik Duduklu Tencere
Manisa'da
Sarma tarifi alabilir miyiz:)
Vallaaa ben 2koca sogan rendeliyorum,salca,bol nane,karabiber,az kimyon biraz maydanoz,pirinc bol zeytinyag sarincada ustune zeytinyag ve limon dilimi
Benimkinler yenibahar kuş uzumlu yemezler
Vallaaa ben 2koca sogan rendeliyorum,salca,bol nane,karabiber,az kimyon biraz maydanoz,pirinc bol zeytinyag sarincada ustune zeytinyag ve limon dilimi
Benimkinler yenibahar kuş uzumlu yemezler
Ben bir ara hepsini kavurarak yapardim daha sonra üsendim kavurunca daha guzel oluyo ama iste tembel isi ama sarmam güzel olur bide karabiber ve nane yakisiyo