How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Sevgili ve çok saygılı arkadaşlarım ve özellikle kankam nevoş. Şöyle zeytinyağlı yaprak sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ? Değişik önerileriniz olur mu ki ? Şöyle ki ben egeliyim; çok baharat-tatlımsak şeyleri sevmem. Siz sarma içini nasıl hazırlıyorsunuz ?
Ben bol soğan doğrarım, salça koyar, az kavurur pirinci ekler, yine az kavurur kimyon, karabiber, pul biber, nane, reyhan (yaprak sarmasına çok yakışıyor) maydonoz koyarım, bir tur karıştır az su koyarım, malzemeler birbiriyle karışır.

Ben bol soğan doğrarım, salça koyar, az kavurur pirinci ekler, yine az kavurur kimyon, karabiber, pul biber, nane, reyhan (yaprak sarmasına çok yakışıyor) maydonoz koyarım, bir tur karıştır az su koyarım, malzemeler birbiriyle karışır.
Reyhani anacim nerde bulayim ben bende cok seviyorum ama yok😒

Öyle deneyeyim bir de ozaman

Back