• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Kızlar, sütsüz kek yaptım. Sodalı. Apartmanda bir komşumuzun sütenalerjisi varmış. akşam üstleri çardakta oturuyorlar diye götürürüm dedim ama kuru oldu. Fırında bi 5 dk unuttum 🤭 üstüne şerbetli su yapsam döksem çok mu abes olur? Çikolatalı sos da yapamıyorum süt koymak lazım diye 🤔 suyla nasıl çözğm bulabilirim başka?

Kızlar, sütsüz kek yaptım. Sodalı. Apartmanda bir komşumuzun sütenalerjisi varmış. akşam üstleri çardakta oturuyorlar diye götürürüm dedim ama kuru oldu. Fırında bi 5 dk unuttum 🤭 üstüne şerbetli su yapsam döksem çok mu abes olur? Çikolatalı sos da yapamıyorum süt koymak lazım diye 🤔 suyla nasıl çözğm bulabilirim başka?
Keşke çaylı yapsaydın🤷🏻‍♀️
Yapmadan neden sormadın😒

Çikolatalı sos yapabilirsin, süt yerine su ile de yapılabiliyor, ıslak kek gibi olur veya puding yapabilirsin suyla, supangle yapıyorum ben bayatlayınca kek, üstüne döküyorum

Back