• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
İyi canım senden ne haber🤗😍
İdare eder, forumda çok aktif olmaya karar verdim; pc mi çektim yatakodama artık buralardayım sürekli :) sana bir soru sorayımmı 🙈🥰 internetten bir hesaptan salamura yaprak aldım; yapraklar çok güzel geldi ama suyunun %80’i dökülmüş. Ne yapacağım şimdi ? İlave su mu eklesem ? Neli su koymam lazım ? Ne kadar dayanı ? Kilerde muhafaza edeceğim dimi bidonu ? Ay çok sordum :))

Onu hiç duymadım🤔Mısır yarmasını🤗
Bak canım, bu👀
D2832811-7DC8-442F-90F6-6E7BC90EE841.jpeg

İdare eder, forumda çok aktif olmaya karar verdim; pc mi çektim yatakodama artık buralardayım sürekli :) sana bir soru sorayımmı 🙈🥰 internetten bir hesaptan salamura yaprak aldım; yapraklar çok güzel geldi ama suyunun %80’i dökülmüş. Ne yapacağım şimdi ? İlave su mu eklesem ? Neli su koymam lazım ? Ne kadar dayanı ? Kilerde muhafaza edeceğim dimi bidonu ? Ay çok sordum :))
Üstüne tuzlu su yap.%80 ise 3-4 su bardağı su 1 su bardağı tuzu karıştır dök.Hatta üstten erime yapabiliyor garanti olsun.Üstüne bol tuz koy ama kaya tuzu olsun ve kaya tuzu şu limon tuzuna benzeyen değil toz halinde olan olsun.
Kapağı kapat.Ne de olsa öncesinde suda bekletip tuzunu götürüyoruz.
Kilerde muhafaza edebilirsin.Güneş görmesin.

Back