Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım. Şimdi iğne yerlerim zonkluyorKuzum benimm sıcak sıcak oh güzelce uyu sevindim ağrılarının dönmesine inşallah tamamen iyi olursun
Şimdi sizi iyi anladım zormuş.Evva Oyy evvosumyaaa ne çekiyoruz bu netten
Belim tutuldu Deynep’im. Fasulye ekmek için çapa yaptım, sonra da o halde hafif esintili bahçede oturup semaver keyfi yaptım. Gecesinde şiddetli omurilik acısı, sabaha tutulmuş belGeçmiş olsun canım, geçmişi tam okuyamadım.
Yaaa oda fena oluyor valla be yasom ama geçici Allah'tan diğer ağrıların son bulsunda kremle falan ov oralarıİnşallah canım. Şimdi iğne yerlerim zonkluyor
Bu akşamki hemşire fena vurdu. Sanki taş var sol kabamda
CoookŞimdi sizi iyi anladım zormuş.
Ben alışkınım canım iğne yerlerimin ağrımasınaYaaa oda fena oluyor valla be yasom ama geçici Allah'tan diğer ağrıların son bulsunda kremle falan ov oraları
Geçmiş olsun Yasmin. Tam hastalık havası. Ben de kıyısından döndüm.Belim tutuldu Deynep’im. Fasulye ekmek için çapa yaptım, sonra da o halde hafif esintili bahçede oturup semaver keyfi yaptım. Gecesinde şiddetli omurilik acısı, sabaha tutulmuş bel
Deme öyle be yasomya Rabbim gönlündekini tez vakitte ol deyip oldursun okadar çektiğin zahmete acıya karşı artikBen alışkınım canım iğne yerlerimin ağrımasına
Tüp bebek iğnelerinin yanında bu ne ki
Sağolasın canım, Allah esirgesinGeçmiş olsun Yasmin. Tam hastalık havası. Ben de kıyısından döndüm.
Sanada geçmiş olsun canımGeçmiş olsun Yasmin. Tam hastalık havası. Ben de kıyısından döndüm.
Bu gidişle ancak 3. veya 4. olursunNeyse bakalım artıkHemde çok piss gazz uuff öyle böyle degil
Mümkünse sen bildir o had işlerini ikidir yaklaşıyorum sayende
Acılı felç geçirdiğin halde, inan seve seve yaptırıyorsun o iğneleri. Şimdi hevesle bekliyorum tedavi görmeyiDeme öyle be yasomya Rabbim gönlündekini tez vakitte ol deyip oldursun okadar çektiğin zahmete acıya karşı artik
Niye kiriyon şu ponçik kalbimi nevosumya Umut vari konuş benimle kafama sıkar giderim bakBu gidişle ancak 3. veya 4. olursunNeyse bakalım artık
Gaza gel diyorum bir seni gaza getiremedimNiye kiriyon şu ponçik kalbimi nevosumya Umut vari konuş benimle kafama sıkar giderim bak
Hayırlı gecelerÇok uyku bastırdı
Hayırlı geceleriniz olsun canlar, bana müsade
Öyle tabi kuzum her güzel şeyin bir zorluğu var vede imtihanı. kimininki o güzel şey başa gelene kadar kimininki başa geldikten sonra, hem zorluğu hem imtihanı hemde güzelliği yani ve tüm bunların içinde hep yeniden umutla,hevesle, duayla devam edebilmek zaten bizi hayatta tutan ayakta tutanvede gönlündeki tez vakitte olacak inşallah Bize de haber et ama dua edelim biseyler okuyalım elimizden dilimizden geldiğince yasocanimmAcılı felç geçirdiğin halde, inan seve seve yaptırıyorsun o iğneleri. Şimdi hevesle bekliyorum tedavi görmeyi
Amin canım
Daha sertmi başsan acaba gaza ablaGaza gel diyorum bir seni gaza getiremedim
İyi geceler yasocanimmmÇok uyku bastırdı
Hayırlı geceleriniz olsun canlar, bana müsade