• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Geçmiş olsun canım, geçmişi tam okuyamadım.
Belim tutuldu Deynep’im. Fasulye ekmek için çapa yaptım, sonra da o halde hafif esintili bahçede oturup semaver keyfi yaptım. Gecesinde şiddetli omurilik acısı, sabaha tutulmuş bel🤷🏻‍♀️

İnşallah 🧚🏻‍♀️ canım. Şimdi iğne yerlerim zonkluyor🤣🤣
Bu akşamki hemşire fena vurdu. Sanki taş var sol kabamda 👀
Yaaa oda fena oluyor valla be yasom ama geçici Allah'tan diğer ağrıların son bulsunda :KK74: kremle falan ov oraları

Belim tutuldu Deynep’im. Fasulye ekmek için çapa yaptım, sonra da o halde hafif esintili bahçede oturup semaver keyfi yaptım. Gecesinde şiddetli omurilik acısı, sabaha tutulmuş bel🤷🏻‍♀️
Geçmiş olsun Yasmin. Tam hastalık havası. Ben de kıyısından döndüm.

Ben alışkınım canım iğne yerlerimin ağrımasına 🤷🏻‍♀️
Tüp bebek iğnelerinin yanında bu ne ki🤷🏻‍♀️
Deme öyle be yasomya☹️ Rabbim gönlündekini tez vakitte ol deyip oldursun okadar çektiğin zahmete acıya karşı artik🤲❤️ :KK60:

Deme öyle be yasomya☹️ Rabbim gönlündekini tez vakitte ol deyip oldursun okadar çektiğin zahmete acıya karşı artik🤲❤️ :KK60:
Acılı felç geçirdiğin halde, inan seve seve yaptırıyorsun o iğneleri. Şimdi hevesle bekliyorum tedavi görmeyi🤭
Amin canım🤗🎈😍

Acılı felç geçirdiğin halde, inan seve seve yaptırıyorsun o iğneleri. Şimdi hevesle bekliyorum tedavi görmeyi🤭
Amin canım🤗🎈😍
Öyle tabi kuzum😍 her güzel şeyin bir zorluğu var vede imtihanı. kimininki o güzel şey başa gelene kadar kimininki başa geldikten sonra, hem zorluğu hem imtihanı hemde güzelliği yani ve tüm bunların içinde hep yeniden umutla,hevesle, duayla devam edebilmek zaten bizi hayatta tutan ayakta tutan🤗vede gönlündeki tez vakitte olacak inşallah 🤲🥰 Bize de haber et ama dua edelim biseyler okuyalım elimizden dilimizden geldiğince yasocanimm:KK74::KK60:

Son düzenleme:
Gaza gel diyorum bir seni gaza getiremedim🤷🏼‍♀️
Daha sertmi başsan acaba gaza abla 👀
Yok valla çok pis gaza geldim geri bosalmazsa gaz 🙄seni dinlicem artık bitti kafaya göre takılma devri😎

Back