• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Ben sana fındık vereyim sen bana fıstık ver :KK53: Çok adaletli oldu değil mi. İşçiliği zor mu fıstığın🤔
Ben o konulara çok hakim değilim. Bana göre hepsi zor. 😂 Biz fıstık zamanı ağacın üzerinde komple satıyoruz. Geliri daha az oluyor ama uğraşmamak için böyle yapıyoruz. Kendimize kadar olanını da işçilere toplatıyoruz.

Gaza geldin yani :halay: :rolleyes: bana haddimi bildirmen lazım😎
Hemde çok piss gazz uuff öyle böyle degil:KK70::KK70:
Mümkünse sen bildir o had işlerini ikidir yaklaşıyorum sayende:rolleyes:

Belkim büyür niye kırılsın ki umudu🥺
Nasıl büyüyor yaso sen biliyon ellaam🤣🤣🤣
Çörekotu yağı ile masaj yapan varmış okumuştum bir yerde, doğru mu bilmem. Kocası poğaça sanıp yer sonra :KK53: Ay ne yazıyorum ben ya tövbe tövbe. :skandal:

Ben o konulara çok hakim değilim. Bana göre hepsi zor. 😂 Biz fıstık zamanı ağacın üzerinde komple satıyoruz. Geliri daha az oluyor ama uğraşmamak için böyle yapıyoruz. Kendimize kadar olanını da işçilere toplatıyoruz.
Hani bizim için fıstık içinde yüzerken fotoğraf atacaktın :63:

Çörekotu yağı ile masaj yapan varmış okumuştum bir yerde, doğru mu bilmem. Kocası poğaça sanıp yer sonra :KK53: Ay ne yazıyorum ben ya tövbe tövbe. :skandal:
Ağzımda iyiki su varken okumadım bunu deyno :KK70:
İse yariyomuki🤣🤣

Bizim fındıklık ta kiracı var, o uğraşıp topluyor, yarısı ona yarısı bize ait. Bu da tembel işi🤣🤣🤣

Back