• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Öyle tabi kuzum😍 her güzel şeyin bir zorluğu var vede imtihanı. kimininki o güzel şey başa gelene kadar kimininki başa geldikten sonra, hem zorluğu hem imtihanı hemde güzelliği yani ve tüm bunların içinde hep yeniden umutla,hevesle, duayla devam edebilmek zaten bizi hayatta tutan ayakta tutan🤗vede gönlündeki tez vakitte olacak inşallah 🤲🥰 Bize de haber et ama dua edelim biseyler okuyalım elimizden dilimizden geldiğince yasocanimm:KK74::KK60:
Allah razı olsun 🧚🏻‍♀️ canım :KK68: :KK60:

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ben silikon istiyorum da adam istemiyor :KK53: üniversitedeyken bi ara adaçayı içmeye başladım, okudum meme büyütüyormuş diye. Bi 10 Gün filan İçtim içtim içtim… sonra Bıraktım. Şaaaaakkk diye adet oldum mu hiç alakasız bi zamanda. Koştur koştur doktora… bi test bi MR… prolaktin çıkmış 98’e, beyinde olmuş tümör :deli: o günden sonra tövbe ettim meme için kür vb. Şeyler uygulamaya:KK53:

alsem alsem
Screenshot_20210523-074335_Instagram.jpg

yasminsay yasminsayyasminsay hesabı doğrulanmış üye. Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ben silikon istiyorum da adam istemiyor :KK53: üniversitedeyken bi ara adaçayı içmeye başladım, okudum meme büyütüyormuş diye. Bi 10 Gün filan İçtim içtim içtim… sonra Bıraktım. Şaaaaakkk diye adet oldum mu hiç alakasız bi zamanda. Koştur koştur doktora… bi test bi MR… prolaktin çıkmış 98’e, beyinde olmuş tümör :deli: o günden sonra tövbe ettim meme için kür vb. Şeyler uygulamaya:KK53:
Tümörmü ☹️ayy gectimi kuzu ne durumda simdi

Back