Araştırma hastanesi bana çok uzak abla. Ta Edirne’ye gitmem lazım. Edirne’ye de anca tüp bebek için karar verirsek belki giderim. Hoş gerçi tüp bebek yapsam Edirne’de de yapmam. İstanbula giderim.
Bence de ama eşim baskı yapınca kavga çıkıyor bu sefer. arkadaşının Kızına özel derse de gidiyor eşim. Baskı hissediyor üzerinde sanırım.
Araştırma hastanesi bana çok uzak abla. Ta Edirne’ye gitmem lazım. Edirne’ye de anca tüp bebek için karar verirsek belki giderim. Hoş gerçi tüp bebek yapsam Edirne’de de yapmam. İstanbula giderim.
Bence de ama eşim baskı yapınca kavga çıkıyor bu sefer. arkadaşının Kızına özel derse de gidiyor eşim. Baskı hissediyor üzerinde sanırım.
Evet abla. Küçük yerde oturmanın dezavantajları işte… gerçi ben yine imkanların bi nebze daha iyi olduğu bi ilçedeyim ama bi Edirne değil tabii ya da bir Tekirdağ… gerçi oralar da bi İstanbul değil.
Havalarda güzelleşti cok iyi olur incelmene fayda hemde ya oralar harika biz oyle bır yere gidebilmemiz için en az yarım saat falan aracla gitmemiz gerekiyor hemen evlerın yan taraflarında oyle mekanlar yok keske olsaydı yürümeye bahane bulamazdım