En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Özele başka bir doktora gitsen aysom bu kadar beklemek seni üzer

Özele başka bir doktora gitsen aysom bu kadar beklemek seni üzer
Vakit geçti bugün. doktorlar ayrılmıştır. Antibiyotiğe başladım. eğer Ağrım geçmezse gideceğim. adetin 2. Günü giderim, bi baktırırım yumurtaya. Eğer kanama filan yoksa hiç başlamam hormon ilacına. Cyclo progynova verdi yine.

İyiyim şekercim sağol sen nasılsın
Bugün kiraz gördüm Pazarda,aklıma kim geldi bil
Tabisi sosyal
Ağrı filan varmı peki,ilaç kesin kanamayı keser,12 gün bekleme olacak o zaman.

İyiyim şekercim sağol sen nasılsın

Tabisi sosyal

Ağrı filan varmı peki,ilaç kesin kanamayı keser,12 gün bekleme olacak o zaman.
Ağrım var sol yumurtalığımda. Şu an hormon içip adet döngümü de bozmak istemiyorum çünkü hormonlar normal değerde

Inş antibiyotik iyi gelir ayşom, yine hormon ilacı

Bel mi? Boğaz diye okudum Sanki az önce? acaba öksürürken zorlandın mı?
Bogazimin agrisi cigerlere indi sanirim ordan sag tarafim agriyo belime dogru bugunde esimin arkadasi aradi belimden geldi agri gittim hastaneye yatirdilar korona olmusum dedi doktorda yeni şeylerle uremeye basladi artik virus demis

Ağrım var sol yumurtalığımda. Şu an hormon içip adet döngümü de bozmak istemiyorum çünkü hormonlar normal değerde
Çokta bilmediğim durumlar olduğu için çok bişeyde diyemiyorum,sen yeterki moralinş bozma olmazsa doktor değişikliği yapma şansın varmı peki.

Bogazimin agrisi cigerlere indi sanirim ordan sag tarafim agriyo belime dogru bugunde esimin arkadasi aradi belimden geldi agri gittim hastaneye yatirdilar korona olmusum dedi doktorda yeni şeylerle uremeye basladi artik virus demis
Geçmiş olsun canısı ne oldu öyle sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…