• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Inş antibiyotik iyi gelir ayşom, yine hormon ilacı 🤦‍♀️
Evet ama içmeyeceğim. zaten adete kadar öyle ya Da böyle beklemek zorundayım. Adetin 2. Günü işte gitmek aklımda Başka doktora.
Bogazimin agrisi cigerlere indi sanirim ordan sag tarafim agriyo belime dogru bugunde esimin arkadasi aradi belimden geldi agri gittim hastaneye yatirdilar korona olmusum dedi doktorda yeni şeylerle uremeye basladi artik virus demis
Hay Allah yaaa. İnşallah seninki ciddi bi şey değildir canım 🙏🏻
Çokta bilmediğim durumlar olduğu için çok bişeyde diyemiyorum,sen yeterki moralinş bozma olmazsa doktor değişikliği yapma şansın varmı peki.
kaç doktor değiştirdim haddi hesabı belli değil. Bi doktor var aklımda ama eşimin arkadaşının çalıştığı hastanede çalışıyor. arkadaşa gitmeyip ona gidersen ayıp olur filan diyor eşim Ki arkadaşına da defalarca gittim yani. Sağ olsun adam ücret almadı hiçbi zaman ama memnun da kalmadım yani 🤷🏻‍♀️ İki ucu b.klu değnek

Evet ama içmeyeceğim. zaten adete kadar öyle ya Da böyle beklemek zorundayım. Adetin 2. Günü işte gitmek aklımda Başka doktora.

kaç doktor değiştirdim haddi hesabı belli değil. Bi doktor var aklımda ama eşimin arkadaşının çalıştığı hastanede çalışıyor. arkadaşa gitmeyip ona gidersen ayıp olur filan diyor eşim Ki arkadaşına da defalarca gittim yani. Sağ olsun adam ücret almadı hiçbi zaman ama memnun da kalmadım yani 🤷🏻‍♀️ İki ucu b.klu değnek
Önemli olan sağlık, ayıp olacak diye memnun kalmadigin yere gitme bence

Üniversite hastanesine filan gittinmi hiç ayşocum,oralar daha detaylıdır .
Dediğin gibi işler maalesef.

Back