Ben masmavi3mutfakta diye bi kanaldan izledim. O kesinlikle orijinal tarif nesquik diyor. Kevserin mutfağı kanalı ise baklava yerli ve millidir, üzerine nesquik dökersen nerde kalır millileri diyorC A N O eline sağlık canım, nefis görünüyor üzerine ne serptin,kakaomu, nesquick mi? Ben ilk defa yapacağım, yapanlar o aşamada ne kullanıyorsunuz?
Kare borcam isteOnu izledim evet, herkes söyledi videoda kuruyor diyeattım hafızaya, beyin bedava
Bence kenarlarına problem yok. Borcamın kenarlarını sordum benbendekiyle aynı mı acaba diye
Gözünü kapat gözünü
Bende çikolata ve kakao döktüm canım sütlü çikolata çok yakışıyorC A N O eline sağlık canım, nefis görünüyor üzerine ne serptin,kakaomu, nesquick mi? Ben ilk defa yapacağım, yapanlar o aşamada ne kullanıyorsunuz?
Sağol canım, ben de yapmadan önce bakayımpearlshine bak bacım, ben bu kadının tariflerini seviyorum. ölçüyü de buna bakıp yapıcam. 4’te 1 ölçü olur herhalde bunun 100 dilim çıktı.
Yok be, yeni nesil yanları düz borcamlar çıkmış. onlar çok güzelKare borcam iste
Standartlar zaten kuzu. İkili kare borcamın büyük olanı
Çikolatayı rende mi yaptın evvoşumBende çikolata ve kakao döktüm canım sütlü çikolata çok yakışıyor
Borcamin da Z kuşağı mıYok be, yeni nesil yanları düz borcamlar çıkmış. onlar çok güzelondan sordum hangisi diye
Kirazzzıımmmm
Bu katagoride mümkün değil ablaGözünü kapat gözünü
Kakao serptim canım ve çikolata rendeledim. Kakaoya süt tozu ekleyen de var
Sagol canım
Teşekkürler kızlar, kakao ve sütlü çikolata ile yapayım ben deBende çikolata ve kakao döktüm canım sütlü çikolata çok yakışıyor
Onda benimde gözüm var kuzuYok be, yeni nesil yanları düz borcamlar çıkmış. onlar çok güzelondan sordum hangisi diye
Rica ederim canım.Teşekkürler kızlar, kakao ve sütlü çikolata ile yapayım ben de
Evet sosyalim ilk bi rondodan çektim yok un ufak oldu rendeyle daha dişe gelince daha güzel oluyorÇikolatayı rende mi yaptın evvoşum
Tamam canım afiyet olsun şimdiden ❤Teşekkürler kızlar, kakao ve sütlü çikolata ile yapayım ben de
Herkes yapmış bir biz kalmışızEvet sosyalim ilk bi rondodan çektim yok un ufak oldu rendeyle daha dişe gelince daha güzel oluyor