Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Bence antepli nefis olur arası için :super:
Antepli kuru Baklava yedik üst üste. o yüzden Antep’i üzerine serperim diye düşündüm 🤭
Eki Görüntüle 2846182
Ben yaptım geçende.
1 bardak su ile 1 bardak şekeri kaynattım. 1 buçuk bardak sütü sonra ekledim. Ilık baklavaya soguk şerbeti döktüm. Güzel oldu. Dolaba koydum tabi soguyunca :)
Ooofff canooomm. İşte hayalimdeki bu 😂😂 ellerine sağlık. Aynı borcam bence senin de 25 dilim çıkmış 🤭 kenarları tırtıklı mı? 🤭

Sağ ol canııımmmm ❤️ En ufak borcama yapıcam kare. Herhalde 25 dilim çıkar. borcama baktım 5 dilim kesilir. Ölçüyü nasıl Yapayım?
Hazır yufka mı🤗
O yarım paket falan olur yarım ölçü malzemesi kullanırsın.
Hiç yapmadıysan bilgin olsun yufkalar çok hızlı kuruyor.
Paketi açıp ortada bırakma azar azar çıkar ve çıkardığının üzerini ört.

Antepli kuru Baklava yedik üst üste. o yüzden Antep’i üzerine serperim diye düşündüm 🤭

Ooofff canooomm. İşte hayalimdeki bu 😂😂 ellerine sağlık. Aynı borcam bence senin de 25 dilim çıkmış 🤭 kenarları tırtıklı mı? 🤭
Şimdi hazır baklava yufkası olunca el açması gibi olmuyor tabi 😂
Kenarları kabarıyor 🤣🤷‍♀️
Sağol canım ❤️ 😍

Hazır yufka mı🤗
O yarım paket falan olur yarım ölçü malzemesi kullanırsın.
Hiç yapmadıysan bilgin olsun yufkalar çok hızlı kuruyor.
Paketi açıp ortada bırakma azar azar çıkar ve çıkardığının üzerini ört.
Onu izledim evet, herkes söyledi videoda kuruyor diye 😂 attım hafızaya, beyin bedava :deli:
Şimdi hazır baklava yufkası olunca el açması gibi olmuyor tabi 😂
Kenarları kabarıyor 🤣🤷‍♀️
Sağol canım ❤️ 😍
Bence kenarlarına problem yok. Borcamın kenarlarını sordum ben 😂😂 bendekiyle aynı mı acaba diye 😂😂

Onu izledim evet, herkes söyledi videoda kuruyor diye 😂 attım hafızaya, beyin bedava :deli:

Bence kenarlarına problem yok. Borcamın kenarlarını sordum ben 😂😂 bendekiyle aynı mı acaba diye 😂😂
1 sefer yaptım ömrümü yedi bir daha yapmayı düşünmüyorum🤣Ama ben burma yaptım bayağı zorladı.

X