Sağol canımŞöbiyete de ayrı bayılırım, bu kategoriyi şerbetli tatlı olarak açsaydın ,şöbiyet yazacaktım hemenşimdiden afiyet olsun canım
Tamam inşaallah canımaklımda güzel bir tarif var, alınmamıştır diye düşünüyorum, hoş ,basit bir tarif ama oy potansiyeli olmaz ,şimdi aldığımı bırakıp onu yaparım eğer oylamada sonuç değişmezse
Sağol canımTeşekkür ederim canım sizede
Kolay gelsin abla afiyet olsun şimdiden❤
Hoş buldum taze anne ❤Hoşgeldin birinciiii
İyiyim kuzum şu haftada hızlıca geçse daha iyi olcam
Çok güzel olmuş maviş ellerine sağlıkEki Görüntüle 2846182
Ben yaptım geçende.
1 bardak su ile 1 bardak şekeri kaynattım. 1 buçuk bardak sütü sonra ekledim. Ilık baklavaya soguk şerbeti döktüm. Güzel oldu. Dolaba koydum tabi soguyunca :)
Sagol canım :)Çok güzel olmuş maviş ellerine sağlık
İyiyim canım , sen nasılsın ❤Hoş geldin canım nasılsın
Allah iyilik versin bende iyiyim şükürİyiyim canım , sen nasılsın ❤
Antepli kuru Baklava yedik üst üste. o yüzden Antep’i üzerine serperim diye düşündümBence antepli nefis olur arası için
Ooofff canooomm. İşte hayalimdeki buEki Görüntüle 2846182
Ben yaptım geçende.
1 bardak su ile 1 bardak şekeri kaynattım. 1 buçuk bardak sütü sonra ekledim. Ilık baklavaya soguk şerbeti döktüm. Güzel oldu. Dolaba koydum tabi soguyunca :)
Hazır yufka mıSağ ol canııımmmmEn ufak borcama yapıcam kare. Herhalde 25 dilim çıkar. borcama baktım 5 dilim kesilir. Ölçüyü nasıl Yapayım?
Nasıl istersen öyle yap tabiAntepli kuru Baklava yedik üst üste. o yüzden Antep’i üzerine serperim diye düşündüm
Ooofff canooomm. İşte hayalimdeki buellerine sağlık. Aynı borcam bence senin de 25 dilim çıkmış kenarları tırtıklı mı?
Şimdi hazır baklava yufkası olunca el açması gibi olmuyor tabiAntepli kuru Baklava yedik üst üste. o yüzden Antep’i üzerine serperim diye düşündüm
Ooofff canooomm. İşte hayalimdeki buellerine sağlık. Aynı borcam bence senin de 25 dilim çıkmış kenarları tırtıklı mı?
Eki Görüntüle 2846182
Ben yaptım geçende.
Onu izledim evet, herkes söyledi videoda kuruyor diyeHazır yufka mı
O yarım paket falan olur yarım ölçü malzemesi kullanırsın.
Hiç yapmadıysan bilgin olsun yufkalar çok hızlı kuruyor.
Paketi açıp ortada bırakma azar azar çıkar ve çıkardığının üzerini ört.
Bence kenarlarına problem yok. Borcamın kenarlarını sordum benŞimdi hazır baklava yufkası olunca el açması gibi olmuyor tabi
Kenarları kabarıyor
Sağol canım
Ellerine sağlık can canımmmm
Kakao serptim canım ve çikolata rendeledim. Kakaoya süt tozu ekleyen de varC A N O eline sağlık canım, nefis görünüyor üzerine ne serptin,kakaomu, nesquick mi? Ben ilk defa yapacağım, yapanlar o aşamada ne kullanıyorsunuz?
1 sefer yaptım ömrümü yedi bir daha yapmayı düşünmüyorumOnu izledim evet, herkes söyledi videoda kuruyor diyeattım hafızaya, beyin bedava
Bence kenarlarına problem yok. Borcamın kenarlarını sordum benbendekiyle aynı mı acaba diye