- 16 Ağustos 2010
- 292.934
- 602.671
- 43
Hoş geldinBen de geldim ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldinBen de geldim ❤
Bence çok kolay ve lezzetliİlk defa soğuk baklava yapıcam. Daha doğrusu ilk defa baklava yapıcam zauahahahaha
Ben de bayram niyetine yapıcamBende bayrama soğuk baklava yapacağım
Hoş geldin emşerimBen de geldim ❤
Hadi bakalım kolay gelsinBen de bayram niyetine yapıcam
Hoş geldin emşerim
Ben de yapacaktım ,tepsinin yarısını annemlere , ablamlara verecektim ama yasak olunca görüşemiyoruz, bayramdan sonra yapmaya karar verdim , 2 kişi bitiremeyiz hepsini, bitiririz de şeker komasına gireriz sonraBende bayrama soğuk baklava yapacağım
YYatım yine abla yapmadım değilde köşe bucak girmiycem enazından kurban bayramında detaylı yapıcam nasip olursa inşallahİyi yapmışsınBizde yapacaktık.Bayram sonu yapmaya karar verdik
Kızların sınavlar vardı ders çalışıyorlar,oruçlu zorda oluyor.
Gelende olmayacak,öyle normal toparlayıp sil süpür yapacağız.
Hoşgeldin birinciiiiBen de geldim ❤
İyiyim kuzum şu haftada hızlıca geçse daha iyi olcamİyiyim güzelimmm çok şükür sen nasılsın iyisindir inşallah
Hoş geldin canım nasılsınBen de geldim ❤
Küçük iki tepsi yapacağım.Biri şöbiyet biri baklavaBiz kalabalığız.Bizim yenirBen de yapacaktım ,tepsinin yarısını annemlere , ablamlara verecektim ama yasak olunca görüşemiyoruz, bayramdan sonra yapmaya karar verdim , 2 kişi bitiremeyiz hepsini, bitiririz de şeker komasına gireriz sonra
Hoş buldum canım yarın oylama kapansın da bu kategori için aldığım tarifi bırakayım, bakalım o tarif kime kısmet olacak oylama kapanmadan bırakmam amaHoş geldin
Bence antepli nefis olur arası içinŞerbeti Süt, şeker, su. Hamuru hazır yufka. Arasına tereyağ, ortasına ceviz. Üstüne de çikolata, nesquik ve Antep fıstığı. Di mi?
Şubat sonu Mart başıydı çok derine inmiştim.Ama yine kirlendi.YYatım yine abla yapmadım değilde köşe bucak girmiycem enazından kurban bayramında detaylı yapıcam nasip olursa inşallah
Aynen canım oylama bitsin elindeki tarifi yavaşça bırakHoş buldum canım yarın oylama kapansın da bu kategori için aldığım tarifi bırakayım, bakalım o tarif kime kısmet olacak oylama kapanmadan bırakmam ama
Şöbiyete de ayrı bayılırım, bu kategoriyi şerbetli tatlı olarak açsaydın ,şöbiyet yazacaktım hemen şimdiden afiyet olsun canımKüçük iki tepsi yapacağım.Biri şöbiyet biri baklavaBiz kalabalığız.Bizim yenir
Minik tepsilerimle yapacağım.İkisi 1 tepsi ancak olur.
Teşekkür ederim canım sizedeAfiyet olsun
Kolay gelsin abla afiyet olsun şimdiden ❤Bende bayrama soğuk baklava yapacağım
Sağ ol canııımmmm En ufak borcama yapıcam kare. Herhalde 25 dilim çıkar. borcama baktım 5 dilim kesilir. Ölçüyü nasıl Yapayım?Hadi bakalım kolay gelsin
Amin ablacım hepimize inşallah temizlik bitmez allah sağlık sıhat versin hal olmayacak şey değilŞubat sonu Mart başıydı çok derine inmiştim.Ama yine kirlendi.
Ondan yapacağım.
Allah kolaylık versin
aklımda güzel bir tarif var, alınmamıştır diye düşünüyorum, hoş ,basit bir tarif ama oy potansiyeli olmaz ,şimdi aldığımı bırakıp onu yaparım eğer oylamada sonuç değişmezseAynen canım oylama bitsin elindeki tarifi yavaşça bırak
Bi de ne dicem. Bi video izledim, şerbeti yaptı ama kaynatmadı. şekeri eritip kapattı, ılımaya bıraktı. Sonra baklavayı yaptı. fırından çıkınca bi 5 dk-10 dk bekletti baklava da ılındı. Şerbet de ılık baklava da ılık oldu. Sonra hemen dolaba kaldırdı sütlü olduğu için. 2 saat kadar da şerbetini çekti dolapta. Ben de böyle yapacağım, olur Mu