Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
İyi yapmışsın🌹Bizde yapacaktık.Bayram sonu yapmaya karar verdik🤭
Kızların sınavlar vardı ders çalışıyorlar,oruçlu zorda oluyor.
Gelende olmayacak,öyle normal toparlayıp sil süpür yapacağız.
YYatım yine abla yapmadım değilde köşe bucak girmiycem enazından 🤣 kurban bayramında detaylı yapıcam nasip olursa inşallah 😍

Ben de yapacaktım ,tepsinin yarısını annemlere , ablamlara verecektim ama yasak olunca görüşemiyoruz, bayramdan sonra yapmaya karar verdim , 2 kişi bitiremeyiz hepsini, bitiririz de şeker komasına gireriz sonra 🙈🤣
Küçük iki tepsi yapacağım.Biri şöbiyet biri baklava🤭Biz kalabalığız.Bizim yenir🤭
Minik tepsilerimle yapacağım.İkisi 1 tepsi ancak olur.

Bi de ne dicem. Bi video izledim, şerbeti yaptı ama kaynatmadı. şekeri eritip kapattı, ılımaya bıraktı. Sonra baklavayı yaptı. fırından çıkınca bi 5 dk-10 dk bekletti baklava da ılındı. Şerbet de ılık baklava da ılık oldu. Sonra hemen dolaba kaldırdı sütlü olduğu için. 2 saat kadar da şerbetini çekti dolapta. Ben de böyle yapacağım, olur Mu🤔

Bi de ne dicem. Bi video izledim, şerbeti yaptı ama kaynatmadı. şekeri eritip kapattı, ılımaya bıraktı. Sonra baklavayı yaptı. fırından çıkınca bi 5 dk-10 dk bekletti baklava da ılındı. Şerbet de ılık baklava da ılık oldu. Sonra hemen dolaba kaldırdı sütlü olduğu için. 2 saat kadar da şerbetini çekti dolapta. Ben de böyle yapacağım, olur Mu🤔
IMG_20210507_172000.jpg

Ben yaptım geçende.
1 bardak su ile 1 bardak şekeri kaynattım. 1 buçuk bardak sütü sonra ekledim. Ilık baklavaya soguk şerbeti döktüm. Güzel oldu. Dolaba koydum tabi soguyunca :)

X