Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de yapacaktım ,tepsinin yarısını annemlere , ablamlara verecektim ama yasak olunca görüşemiyoruz, bayramdan sonra yapmaya karar verdim , 2 kişi bitiremeyiz hepsini, bitiririz de şeker komasına gireriz sonra
İyi yapmışsınBizde yapacaktık.Bayram sonu yapmaya karar verdik
Kızların sınavlar vardı ders çalışıyorlar,oruçlu zorda oluyor.
Gelende olmayacak,öyle normal toparlayıp sil süpür yapacağız.
Ben de yapacaktım ,tepsinin yarısını annemlere , ablamlara verecektim ama yasak olunca görüşemiyoruz, bayramdan sonra yapmaya karar verdim , 2 kişi bitiremeyiz hepsini, bitiririz de şeker komasına gireriz sonra
Bi de ne dicem. Bi video izledim, şerbeti yaptı ama kaynatmadı. şekeri eritip kapattı, ılımaya bıraktı. Sonra baklavayı yaptı. fırından çıkınca bi 5 dk-10 dk bekletti baklava da ılındı. Şerbet de ılık baklava da ılık oldu. Sonra hemen dolaba kaldırdı sütlü olduğu için. 2 saat kadar da şerbetini çekti dolapta. Ben de böyle yapacağım, olur Mu
aklımda güzel bir tarif var, alınmamıştır diye düşünüyorum, hoş ,basit bir tarif ama oy potansiyeli olmaz ,şimdi aldığımı bırakıp onu yaparım eğer oylamada sonuç değişmezse
Bi de ne dicem. Bi video izledim, şerbeti yaptı ama kaynatmadı. şekeri eritip kapattı, ılımaya bıraktı. Sonra baklavayı yaptı. fırından çıkınca bi 5 dk-10 dk bekletti baklava da ılındı. Şerbet de ılık baklava da ılık oldu. Sonra hemen dolaba kaldırdı sütlü olduğu için. 2 saat kadar da şerbetini çekti dolapta. Ben de böyle yapacağım, olur Mu
Ben yaptım geçende.
1 bardak su ile 1 bardak şekeri kaynattım. 1 buçuk bardak sütü sonra ekledim. Ilık baklavaya soguk şerbeti döktüm. Güzel oldu. Dolaba koydum tabi soguyunca :)