İyi akşamlar parimİyi akşamlar canlarım nasılsınıız hepiniz iyisinizdir inşallah
Aynen kanka içine doğmuşOoo tam zamaninda sordum
Ah bu annelerEvet cancağzım. Bugün delirtti beni telefondabende tersledim, telefonu suratıma kapattı
Aradım geri, açmadı
Akşam hatasını anlamış, aradı
Özlemiş belli, bende özledim
GeliyoreeeBekliyoree
İyiyim bende çiçeğimm cok sükür ne var ne yok burada bınkac gundur cok nadir ugrayabıldımİyi akşamlar parim
Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?
Bitsin bu günler inşallahAh bu annelerİyi ki varlar cancağızım, aynen öyle,özlemekten oluyor ne oluyorsa:)
Kahveyle gelsinGeliyoreee
Hepimiz aynı durumdayız canım. Kapma çapma giriyoruzİyiyim bende çiçeğimm cok sükür ne var ne yok burada bınkac gundur cok nadir ugrayabıldım
İyiyim cenna kuşum bendeeİyiyim canım,sen nasılsın?
Ben güzel olacağını tahmin etmiştimHanımlar ben kvler için şöbiyet şeklinde baklava yapmıştım.
Ama içine sadece ceviz koydum.
Dün soğuk baklavayı beğenince bunuda ona dönüştürdüm.Sütlü ,bol kakao ve çikolatalı
Herkes bayıldı hatta günün starı oldum
Tavsiye ederimTabi son halini çekmeyi unuttum.
Bunu
Eki Görüntüle 2849363
Bayram dıye mi boyle olduk yasicim yaa dmi ne kadar bıyere gidilmesede bı yogunluk oluyo ılla dimiHepimiz aynı durumdayız canım. Kapma çapma giriyoruz
Ayyy cok guzel gozukuyor nevoşuumm ellerine saglık döktürmüşsün yinee afiyet olsun prensesimHanımlar ben kvler için şöbiyet şeklinde baklava yapmıştım.
Ama içine sadece ceviz koydum.
Dün soğuk baklavayı beğenince bunuda ona dönüştürdüm.Sütlü ,bol kakao ve çikolatalı
Herkes bayıldı hatta günün starı oldum
Tavsiye ederimTabi son halini çekmeyi unuttum.
Bunu
Eki Görüntüle 2849363
Ayy maaşallah senin az kalmış yaa. Peki dışardan hissetmeye ne zaman başlanıyor canım elini koyup da başkası hareketleri ne zamana hissediyor ortalama29. Haftadaym ben
İyiyim.. Haftam ileri olmasına rağmen öyle hareketli değil benim zilli
Bi çatlasa şu yumurtalar, rahatlayacağım. Bugün 17. Gün. Hala hala pik testlerim ve karnım davul gibi oldu
Biz hiçbir yere gitmedik ama bugünde akşamüstü bahçede misafirlerimiz vardıBayram dıye mi boyle olduk yasicim yaa dmi ne kadar bıyere gidilmesede bı yogunluk oluyo ılla dimi