- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Hiç bilmiyorum.Çok vaaar ne ara yapılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç bilmiyorum.Çok vaaar ne ara yapılacak
Boş tepsiyi de koysan, anlardık elticimHanımlar ben kvler için şöbiyet şeklinde baklava yapmıştım.
Ama içine sadece ceviz koydum.
Dün soğuk baklavayı beğenince bunuda ona dönüştürdüm.Sütlü ,bol kakao ve çikolatalı
Herkes bayıldı hatta günün starı oldum
Tavsiye ederimTabi son halini çekmeyi unuttum.
Bunu
Eki Görüntüle 2849363
Eltin kızarıp bozardı mı?Hanımlar ben kvler için şöbiyet şeklinde baklava yapmıştım.
Ama içine sadece ceviz koydum.
Dün soğuk baklavayı beğenince bunuda ona dönüştürdüm.Sütlü ,bol kakao ve çikolatalı
Herkes bayıldı hatta günün starı oldum
Tavsiye ederimTabi son halini çekmeyi unuttum.
Bunu
Eki Görüntüle 2849363
Ayyy tepsi bitti zatenBoş tepsiyi de koysan, anlardık elticim
Deme öyle demeÇok güzel olmuş
Tatlının adını “Elti Çatlatan” mı koysakEltin kızarıp bozardı mı?
Yok ya o beceremiyor.Anlattım ama anlamadı sen mi açtın diye 10 defa sorduEltin kızarıp bozardı mı?
Ben beğendimDeme öyle deme
KıyamamSabah böreğim konuşuldu o bitmeden zatenTatlının adını “Elti Çatlatan” mı koysak
Şöbiyette de güzel olur tabi, akıl akıldan üstündür. Bir dahakine şöbiyet deneyeyim bendeYok ya o beceremiyor.Anlattım ama anlamadı sen mi açtın diye 10 defa sordu
Nasıl olduğuna inansmadı.Oysa yapsa çok basit
Hazır yedik böyle güzel değildi dediler
Ya cidden efsane oldu bu benim dedim patenti bana aitŞöbiyette de güzel olur tabi, akıl akıldan üstündür. Bir dahakine şöbiyet deneyeyim bende
Daha çok var başlamasına kanka konuyu açtım onaylanınca görürsün
Ya cidden efsane oldu bu benim dedim patenti bana ait
3 ihlas 1 fatiha
Allah yardımcın olsun3 ihlas 1 fatiha
Sağ olAllah yardımcın olsun
Dün yoruldu hasta mı oldu
Ben daha baklava görmek istemiyorum, 1 ay yapmam herhaldeEvde şöbiyet var onu yapınca resmini atarım