Geçmiş olsunDeli gibi uyumak istiyorum şu an. Midem o kadar kötü ki… sanki taş koymuşlar. elliyorum dışarıdan semsert. BağırsaklaRum da kötü, karnım çok ağrıyor. Midem bir yandan bulanıyor daBu saate kadar kaç kere uyandım… Zehirlendim mi naptım
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim bebeklerGeçmiş olsun
Evet kuzuVefat etmişti dimi unuttum bian
Tünaydın görünümlü günaydın3 dk ile günaydın
Sağ ol aşkısı. Fazla yemedim de kortizon sonrası midem böyle oldu. reflü mü yaptı gastrit mi yaptı belli değil. Son 1 haftadır böyle çekiyorum.Fazla mı yedin ,ne oldunGecmis olsun
Ne çektin be kuzu ,şaka maka vallaSağ ol aşkısı. Fazla yemedim de kortizon sonrası midem böyle oldu. reflü mü yaptı gastrit mi yaptı belli değil. Son 1 haftadır böyle çekiyorum.
Amin canım Ve 1 cm ileri gitmiş değiliz. Aynı acılar devam ediyor. Haftaya istanbula gideceğim tekrar doktora. Ahmet kale diye bir doktor buldum. Nöropelviologmuş kendisi. Belki çaresini bulur. Gerçekten evlilik ve hayat bu şekilde çok zor. Neyse çok doluyum…Ne çektin be kuzu ,şaka maka vallaAllah yardimcin olsun inşallah ❤
Geçmiş olsun ayşomDeli gibi uyumak istiyorum şu an. Midem o kadar kötü ki… sanki taş koymuşlar. elliyorum dışarıdan semsert. BağırsaklaRum da kötü, karnım çok ağrıyor. Midem bir yandan bulanıyor daBu saate kadar kaç kere uyandım… Zehirlendim mi naptım
Allah yardimcin olsun ,işin ucunda sağlık olunca hiç diyecek laf yok. Para olsa gelir,sağlık işi zor.Dua edeceğim sana bol bol,insallah feraha çıkarsın çok yakındaAmin canım Ve 1 cm ileri gitmiş değiliz. Aynı acılar devam ediyor. Haftaya istanbula gideceğim tekrar doktora. Ahmet kale diye bir doktor buldum. Nöropelviologmuş kendisi. Belki çaresini bulur. Gerçekten evlilik ve hayat bu şekilde çok zor. Neyse çok doluyum…
Nevoş irmik tatlisinda da bir resim varGeçmiş olsun
Sağ ol kuzumGeçmiş olsun ayşom
Allah razı olsun bebeğim. Dilimizden dua eksik olmuyor ama tıp da çaresini bulamadı henüz.Allah yardimcin olsun ,işin ucunda sağlık olunca hiç diyecek laf yok. Para olsa gelir,sağlık işi zor.Dua edeceğim sana bol bol,insallah feraha çıkarsın çok yakında
Geçmiş olsun canımSağ ol kuzum
Allah razı olsun bebeğim. Dilimizden dua eksik olmuyor ama tıp da çaresini bulamadı henüz.
Teşekkür ederim kuzumGeçmiş olsun canım
Uyanalı çok oldu, ama giremiyorum bir türlü cancağzımTünaydın görünümlü günaydın
Ben de bana kiyamam ama iste
Silmiş olabilir.Nevoş irmik tatlisinda da bir resim var