Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes uykusuz Günaydın canımGünaydın kuzularrr
Geç uyuyunca ağzım yirtilcak esnemektenHerkes uykusuz Günaydın canım
05.50'de uyandım,yerde miyim ,gökte miyim bilmiyorumGeç uyuyunca ağzım yirtilcak esnemekten
Günaydın
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar ❤
Günaydın
Günaydın hayırlı sabahlar
Günaydın
Günaydın kuzulargününüz aydın olsun
Günaydın kuzular
Kiiz erken niye kalktın yatsaydinyaa ruh gibisindir suan05.50'de uyandım,yerde miyim ,gökte miyim bilmiyorum
Geçmiş olsunDeli gibi uyumak istiyorum şu an. Midem o kadar kötü ki… sanki taş koymuşlar. elliyorum dışarıdan semsert. BağırsaklaRum da kötü, karnım çok ağrıyor. Midem bir yandan bulanıyor da Bu saate kadar kaç kere uyandım… Zehirlendim mi naptım
Adımı sorsalar düşünürüm kuzu ,öyle güzel bir kafa O göz açılınca bitti,gecmis olsunKiiz erken niye kalktın yatsaydinyaa ruh gibisindir suan
Bende erken kalktım ruh gibiyim yaKiiz erken niye kalktın yatsaydinyaa ruh gibisindir suan
Herkes erken uyanmış bugünBende erken kalktım ruh gibiyim ya
Evet aynenHerkes erken uyanmış bugün
Boş boş bakışlar ,boşluğa dalislarAdımı sorsalar düşünürüm kuzu ,öyle güzel bir kafa O göz açılınca bitti,gecmis olsun
Nasıl eşinin ilk bayramiydi ablaDün çok yoruldum ya telefon hiç susmadı eşimin ilk bayramıydı ondan akşam kafa davul gibiydi
İçtim kuzu,ama kesmedi Heh işte o benimBoş boş bakışlar ,boşluğa dalislar
Bir kayfe filan içte kendine Barım gel kuzum çoktan icmissindir belki amma
Ne kadar zor olmuştur,Allah rahmet eylesin tekrarDün çok yoruldum ya telefon hiç susmadı eşimin ilk bayramıydı ondan akşam kafa davul gibiydi
Giyamammİçtim kuzu,ama kesmedi Heh işte o benim
Vefat etmişti dimi unuttum bianNe kadar zor olmuştur,Allah rahmet eylesin tekrar