- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.168
- 43
Duruyor canımNevoş irmik tatlisinda da bir resim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duruyor canımNevoş irmik tatlisinda da bir resim var
Aretim nerelerdesinAretimm
Yecüc ve Mecüc bugün gelmese bari cancağızımUyanalı çok oldu, ama giremiyorum bir türlü cancağzım
Allah dermansız dert vermesin,insallah vaktini bekliyordurSağ ol kuzum
Allah razı olsun bebeğim. Dilimizden dua eksik olmuyor ama tıp da çaresini bulamadı henüz.
Gördün mü ,tatlici açık,baklava yok
İyi ki gördüğüm videoyu sana atmadım cancağzım. Küfür ederdin banaTatlıcı açılmış,bir umut gittim,sadece tulumba tatlısı var ,doga bile bana karşı
Şu bahçenin fotoğrafını atta, gözümüz-gönlümüz açılsın elticimDuruyor canım
Hayırdır canımÖyle bir mesaj aldım ki, içim çıktı ağlamaktan
Korona beni ruhen vurmadı diyordum, ama vurmuş
Eskilerimizi hatırlatan bir mesaj aldım, yıllarımın dostundan. Çok güzel ama burduHayırdır canım
Eski bayramlar derdik eskiden. Şimdi o söylediğimiz bayramları bile arar oldukEskilerimizi hatırlatan bir mesaj aldım, yıllarımın dostundan. Çok güzel ama burdu
Net çok çekmiyor.Şu bahçenin fotoğrafını atta, gözümüz-gönlümüz açılsın elticim
Galerinde dursun, atarsın bir araNet çok çekmiyor.
Çeken yere geçince atayım
Bende WhatsApp dan bakıyorum nevoş durum yapmış mı diyeNet çok çekmiyor.
Çeken yere geçince atayım
Gerçekten öyle amaBen doğa fotoğraflarına bakıyorum, yanımdaki otel fotoğraflarına bakıp, araştırma yapıyor. Demiyor ki, bizi dağ bayır paklar
Artık özümüze dönmek istiyoruz haliyle canım.Bende WhatsApp dan bakıyorum nevoş durum yapmış mı diye
Çayır çimen çiçek böcek görmeye ne de çok ihtiyacımız varmış
İşte bu benim için bir dramdırBende WhatsApp dan bakıyorum nevoş durum yapmış mı diye