Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler perişiiimmmBen moduma geçiyorum artık sabaha kulağımda hangi şarkı ile uyanirsamiyi geceler canlar
Klavye delikanlısı olmuşuz, haberimiz yok
Bizi bu hallere düşürenler utansın yiğeeeenKlavye delikanlısı olmuşuz, haberimiz yok
Senden farkım yok :)Ben normalde hiç böyle değilim biliyo musunuz yani önceleri çok aktiftim, sosyaldim. sonra benim herifle tanışınca neden bilmem her şeyden elimi ayağımı çektim. tabii insanlardan kazık da yedikçe soğudum. Şimdi herkes iki yüzlü geliyor reelde.özellikle iş ortamında… resmen yüzüme Gülen arkamdan sokan yılan.böyle böyle pasifleştim. Önceden muhabbet bitmezdi bende, şimdi muhabbet açamıyorum. Benimle tanışsanız bu kız o kız mı dersiniz 4 senedir bu ilçedeyim. Bir tane dostum yok. Konu komşu var ama git gel yok. Kız kıza dışarı çıktığım tek arkadaşım yok. gerçi yalnız kalmayı da seviyorum. Kendimle de mutluyum. Böyle salak bir kısır döngüdeyim
Hayırlı gecelerBen moduma geçiyorum artık sabaha kulağımda hangi şarkı ile uyanirsamiyi geceler canlar
Yalnız değilmişim bi rahatladımSenden farkım yok :)
Kendimi buraya veriyorum:)
En yakın bildiklerin bile acımasız:)
Bende çok aktiftim canım ama içime kapandım:)Yalnız değilmişim bi rahatladım
Beni böyle yapan benim herif onunla konuşalım, insanlar iki yüzlü; buna gidelim, boşver iki yüzlü; öyle yapalım boşver bir bize yeteriz… kendisi insan sevmez. Beni de çekti etraftan. halbuki ne çok isterim gelenimiz gidenimiz olsun, evimizden insan eksik olmasın (korona harici, normalde yani). yok yani. Ölsek, apartmanda 3 gün sonra duyarlar. Merhabamız var insanlarla ama samimiyetimiz yok. E bi de ne zaman insek “çocuk yok mu? Ev alacak mısınız? Arabayı yenikecek misiniz?” Vb sorular geldikçe biz de çektik kendimizi. Bugün çardağa indim apartmanda. hadi dedim havam değişsin. 3 komşu “bebek yok mu” diye sordu. İçim şişti yani.Bende çok aktiftim canım ama içime kapandım:)
Burası bana yetiyor:)
Düşme ,hemen bir tekmede başkaları atıyor:)
Rahat bırakmıyorlar:)Beni böyle yapan benim herif onunla konuşalım, insanlar iki yüzlü; buna gidelim, boşver iki yüzlü; öyle yapalım boşver bir bize yeteriz… kendisi insan sevmez. Beni de çekti etraftan. halbuki ne çok isterim gelenimiz gidenimiz olsun, evimizden insan eksik olmasın (korona harici, normalde yani). yok yani. Ölsek, apartmanda 3 gün sonra duyarlar. Merhabamız var insanlarla ama samimiyetimiz yok. E bi de ne zaman insek “çocuk yok mu? Ev alacak mısınız? Arabayı yenikecek misiniz?” Vb sorular geldikçe biz de çektik kendimizi. Bugün çardağa indim apartmanda. hadi dedim havam değişsin. 3 komşu “bebek yok mu” diye sordu. İçim şişti yani.
Ya işte bi yandan insan muhabbet de açmak istiyor herhalde ne bileyim. Çok kızamıyorum da. Bütün gün ne konuşacaksın? apartmanda küçük çocuğu olanlar var. Benden sonra evlendiler. onlarınkini severken e hadi sen de yap, düşünmüyor musun, yok mu filan diye laf açıyorlar. Sanki bakkaldan ekmek alıyorlar yok mu? Var ama size göstermedik. Evde saklıyoruzRahat bırakmıyorlar:)
Yani evlendim tamam çocuk yapmak zorunda mıyım?Belki ben istemiyorum veya bir rahatsızlığım var olmuyor.Bu beni üzüyor,kırıyor niye soruyorsun:)
Ama inan bunlar çocuğun oluncada bitmiyor:)
Ben ikiz doğurdum 40 ı çıkmadan 1 de erkek olsun dediler.Onuda yaptım buna eş lazım diyorlar.
Sen neler yaşadın,nasıl yaptın diyen yok.Sanki olunca destek olacaklar:)
Hayatımızın özeti bu aslında bu konu sadece bir örnek:)İnsanlar hayatımıza müdahale etmeye ve hak iddia etmeye çok meraklılar:)
Oda doğru muhabbet açmak istiyorlar.Alışkanlık olmuş evlenince hemen bebek yok mu demeye:)Ya işte bi yandan insan muhabbet de açmak istiyor herhalde ne bileyim. Çok kızamıyorum da. Bütün gün ne konuşacaksın? apartmanda küçük çocuğu olanlar var. Benden sonra evlendiler. onlarınkini severken e hadi sen de yap, düşünmüyor musun, yok mu filan diye laf açıyorlar. Sanki bakkaldan ekmek alıyorlar yok mu? Var ama size göstermedik. Evde saklıyoruz
Ya işte iğnelemek için sormuyorlar anlıyorum. zaten çok samimi değiliz. 3.5 senedir bu evdeyim, evine gittiğim sadece yan komşum. O da 1 kez gittim Yani.Oda doğru muhabbet açmak istiyorlar.Alışkanlık olmuş evlenince hemen bebek yok mu demeye:)
Oysa çağımızda bu sorunu yaşayan bir sürü aile var.Gerçi sen şu sıra onunla ilgilendiğin için bu tür muhabbetler seni rahatsız ediyor.
Ben eskisi gibi değilim ya hemen hayatımdan çıkarıyorum:)Çok fedakarlık yaptım ama kıymeti yok:)Yapmayan,önemsemeyen daha kıymetli:)
Hep alttan alır gibi dururum ama son raddeye gelince :)
O daha zor biliyor musun?Bugün soruyor şu tedaviyi ya da şu doktora gideceğim diyorsun 10 gün sonra yine soruyor:)Hatta 3 gün sonra diyelim:)Ya işte iğnelemek için sormuyorlar anlıyorum. zaten çok samimi değiliz. 3.5 senedir bu evdeyim, evine gittiğim sadece yan komşum. O da 1 kez gittim Yani.
Hani ardı arkasını arayacak kıvamda değiller şu an. Belki git gel olsa, anlatsam o zaman ah ah vah vah yapıp iyice çıldırtacaklar beni herkes konuşuyor işte, napalım
Renk mi? Az kalır yemin ederim. aradığım şey sizmişsiniz resmen çok iyi geldiniz, ilaç gibi geldinizO daha zor biliyor musun?Bugün soruyor şu tedaviyi ya da şu doktora gideceğim diyorsun 10 gün sonra yine soruyor:)Hatta 3 gün sonra diyelim:)
Çalışıyorsun zaten,bizde varız şimdilik yetiyordur:)
Bence hayatına renk kattık:)
Sende bizim hayatımıza renk kattınRenk mi? Az kalır yemin ederim. aradığım şey sizmişsiniz resmen çok iyi geldiniz, ilaç gibi geldiniz
Ellerine sağlık yarın bende dut yaprağı toplayayım:)Şu saatte Allah bana akıl fikir versin Yapraklar da dut yaprağı ile karışıktı. Resmen duttan sonra asmayı gözüm görmüyor