Tatlı Tarifi Sütlü Bayram Tatlıları

En başarılı bulduğunuz ''Sütlü Bayram Tatlıları '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    683
  • Anket Kapalı .
Gel canım bahçede takılacağız:)
Koca bahçe hepimize yeter:)
:KK55: Hemen acuna söyleyim de ödünç verdiğim jetimi göndersin bana.
Benim midem bugün hoş değil:)
Ay benim de var ya, bildiğin midemde taş var. Dışarıdan elliyorum, kaskatı midemin olduğu yer. Kortizon iğnesinden sonra bende mide rahatsızlığı başladı şu 5 günde. acayip kötüyüm. Öyle ki GECELERİ OTURURKEN HİÇBİR ŞEY YEMİYORUM. Düşün ne durumdayım 😒
Ben kısık ateşte uzun pişiririm en az 2 saat ama kısıkta:)
Çok sardım ya:)
Ellerine sağlık ❤️

:KK55: Hemen acuna söyleyim de ödünç verdiğim jetimi göndersin bana.

Ay benim de var ya, bildiğin midemde taş var. Dışarıdan elliyorum, kaskatı midemin olduğu yer. Kortizon iğnesinden sonra bende mide rahatsızlığı başladı şu 5 günde. acayip kötüyüm. Öyle ki GECELERİ OTURURKEN HİÇBİR ŞEY YEMİYORUM. Düşün ne durumdayım 😒

Ellerine sağlık ❤️
Tamam sabaha burada ol:)Hatta bizim bahçe havaalanının hemen yanında :KK70:
Geçmiş olsun canım ilaçlara alışma süresi zorluyor:)
Benim gün boyu bozuk gibiydi:)Çay az içtim galiba:KK70:
Sağ ol:)

Tamam sabaha burada ol:)Hatta bizim bahçe hava alanının hemen yanında :KK70:
Geçmiş olsun canım ilaçlara alışma süresi zorluyor:)
Benim gün boyu bozuk gibiydi:)Çay az içtim galiba:KK70:
Sağ ol:)
Bünyeler hassas çiçeğim. İkimizd de geçmişler olsun ❤️ Ben karbonatlı su içtim yatmadan. Sanki daha iyiyim ama dehşet acıktım 😂

Ben normalde hiç böyle değilim biliyo musunuz :KK53: yani önceleri çok aktiftim, sosyaldim. sonra benim herifle tanışınca neden bilmem her şeyden elimi ayağımı çektim. tabii insanlardan kazık da yedikçe soğudum. Şimdi herkes iki yüzlü geliyor reelde.özellikle iş ortamında… resmen yüzüme Gülen arkamdan sokan yılan.böyle böyle pasifleştim. Önceden muhabbet bitmezdi bende, şimdi muhabbet açamıyorum. Benimle tanışsanız bu kız o kız mı dersiniz:deli: 4 senedir bu ilçedeyim. Bir tane dostum yok. Konu komşu var ama git gel yok. Kız kıza dışarı çıktığım tek arkadaşım yok. gerçi yalnız kalmayı da seviyorum. Kendimle de mutluyum. Böyle salak bir kısır döngüdeyim:KK53:

Ben normalde hiç böyle değilim biliyo musunuz :KK53: yani önceleri çok aktiftim, sosyaldim. sonra benim herifle tanışınca neden bilmem her şeyden elimi ayağımı çektim. tabii insanlardan kazık da yedikçe soğudum. Şimdi herkes iki yüzlü geliyor reelde.özellikle iş ortamında… resmen yüzüme Gülen arkamdan sokan yılan.böyle böyle pasifleştim. Önceden muhabbet bitmezdi bende, şimdi muhabbet açamıyorum. Benimle tanışsanız bu kız o kız mı dersiniz:deli: 4 senedir bu ilçedeyim. Bir tane dostum yok. Konu komşu var ama git gel yok. Kız kıza dışarı çıktığım tek arkadaşım yok. gerçi yalnız kalmayı da seviyorum. Kendimle de mutluyum. Böyle salak bir kısır döngüdeyim:KK53:
Bunu da niye yazdım acaba? Neyse, penguenler de çok yalnız :KK53:

+1 :KK14:

X