- 16 Ağustos 2010
- 293.159
- 603.151
- 43
Oruç sonrası oldu galiba canım sağol:)Geçmiş olsun nevoşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oruç sonrası oldu galiba canım sağol:)Geçmiş olsun nevoşum
Hemen acuna söyleyim de ödünç verdiğim jetimi göndersin bana.Gel canım bahçede takılacağız:)
Koca bahçe hepimize yeter:)
Ay benim de var ya, bildiğin midemde taş var. Dışarıdan elliyorum, kaskatı midemin olduğu yer. Kortizon iğnesinden sonra bende mide rahatsızlığı başladı şu 5 günde. acayip kötüyüm. Öyle ki GECELERİ OTURURKEN HİÇBİR ŞEY YEMİYORUM. Düşün ne durumdayımBenim midem bugün hoş değil:)
Ellerine sağlıkBen kısık ateşte uzun pişiririm en az 2 saat ama kısıkta:)
Çok sardım ya:)
Heee çok egleniyordunuz canimmm Slm söylesem mi soylemesemmi bir düşünüyorum şuanee hadi söyle bariii çokça selam cadima ozlendiismine ebbek bilem yaptım daha napim kiymat bilmezsiniz vallahiAynen Nana ile birlikte seni delirtiyorduk
Geçmiş olsun ablaBenim midem bugün hoş değil:)
Tamam sabaha burada ol:)Hatta bizim bahçe havaalanının hemen yanındaHemen acuna söyleyim de ödünç verdiğim jetimi göndersin bana.
Ay benim de var ya, bildiğin midemde taş var. Dışarıdan elliyorum, kaskatı midemin olduğu yer. Kortizon iğnesinden sonra bende mide rahatsızlığı başladı şu 5 günde. acayip kötüyüm. Öyle ki GECELERİ OTURURKEN HİÇBİR ŞEY YEMİYORUM. Düşün ne durumdayım
Ellerine sağlık
Bende bayağıdır görüşmedim:)Heee çok egleniyordunuz canimmm Slm söylesem mi soylemesemmi bir düşünüyorum şuanee hadi söyle bariii çokça selam cadima ozlendiismine ebbek bilem yaptım daha napim kiymat bilmezsiniz vallahi
Sağol canım:)Geçmiş olsun abla
Bünyeler hassas çiçeğim. İkimizd de geçmişler olsun Ben karbonatlı su içtim yatmadan. Sanki daha iyiyim ama dehşet acıktımTamam sabaha burada ol:)Hatta bizim bahçe hava alanının hemen yanında
Geçmiş olsun canım ilaçlara alışma süresi zorluyor:)
Benim gün boyu bozuk gibiydi:)Çay az içtim galiba
Sağ ol:)
Oda doğru valla ablaAman alsak kullanacak anımız yok:)
Evdekileri kullanamadık:)
Sanada geçmiş olsun kuzumBünyeler hassas çiçeğim. İkimizd de geçmişler olsun Ben karbonatlı su içtim yatmadan. Sanki daha iyiyim ama dehşet acıktım
Dur bende içeyim iyi akıl ettinBünyeler hassas çiçeğim. İkimizd de geçmişler olsun Ben karbonatlı su içtim yatmadan. Sanki daha iyiyim ama dehşet acıktım
Sağ ol bebişimSanada geçmiş olsun kuzum
Akıl akıl, gel kafama takılDur bende içeyim iyi akıl ettin
Görüşürsen slm söyle abla inşallah istediği gibi olur herşey çalışsınBende bayağıdır görüşmedim:)
Haklısın:)
Goy goyu hepimiz yapıyoruzHayatımız goy goy:)Allahım şu hayata sırf goy goya gelmiş olmalıyım yaaaa
İnşaallah canım Allah gönlüne göre versin:)Görüşürsen slm söyle abla inşallah istediği gibi olur herşey çalışsın
Hakliyimdir tabiiii
Bunu da niye yazdım acaba? Neyse, penguenler de çok yalnızBen normalde hiç böyle değilim biliyo musunuz yani önceleri çok aktiftim, sosyaldim. sonra benim herifle tanışınca neden bilmem her şeyden elimi ayağımı çektim. tabii insanlardan kazık da yedikçe soğudum. Şimdi herkes iki yüzlü geliyor reelde.özellikle iş ortamında… resmen yüzüme Gülen arkamdan sokan yılan.böyle böyle pasifleştim. Önceden muhabbet bitmezdi bende, şimdi muhabbet açamıyorum. Benimle tanışsanız bu kız o kız mı dersiniz 4 senedir bu ilçedeyim. Bir tane dostum yok. Konu komşu var ama git gel yok. Kız kıza dışarı çıktığım tek arkadaşım yok. gerçi yalnız kalmayı da seviyorum. Kendimle de mutluyum. Böyle salak bir kısır döngüdeyim
+1Ben normalde hiç böyle değilim biliyo musunuz yani önceleri çok aktiftim, sosyaldim. sonra benim herifle tanışınca neden bilmem her şeyden elimi ayağımı çektim. tabii insanlardan kazık da yedikçe soğudum. Şimdi herkes iki yüzlü geliyor reelde.özellikle iş ortamında… resmen yüzüme Gülen arkamdan sokan yılan.böyle böyle pasifleştim. Önceden muhabbet bitmezdi bende, şimdi muhabbet açamıyorum. Benimle tanışsanız bu kız o kız mı dersiniz 4 senedir bu ilçedeyim. Bir tane dostum yok. Konu komşu var ama git gel yok. Kız kıza dışarı çıktığım tek arkadaşım yok. gerçi yalnız kalmayı da seviyorum. Kendimle de mutluyum. Böyle salak bir kısır döngüdeyim