Ellerine sağlık canımAfiyet olsun canımbende şimdi açtım baklava
Sagol canım. Senin de ellerine sağlıkEllerine sağlık canım
Çok hafif oldu
Birde çok az şeker koydumSagol canım. Senin de ellerine sağlık
Süt hafifleştiriyor tadını
Güzel olmuş. Ellerine sağlık canımBirde çok az şeker koydum
Aynen bu tepsiye en az 3 bardak koyardım.1.5 bile koymadımGüzel olmuş. Ellerine sağlık canım
Şerbetli tatlı olunca şeker seviyor
İyi yapmışsın
Ben 2 ye 3 koyuyorum. Normale 1 1 konuluyor ama dediğin gibi süt işin içine girince şekerde sınırlama yok. Az da koysan farketmiyorAynen bu tepsiye en az 3 bardak koyardım.1.5 bile koymadım
Aynen bende şekeri 1 fazla koyuyorum.Ben 2 ye 3 koyuyorum. Normale 1 1 konuluyor ama dediğin gibi süt işin içine girince şekerde sınırlama yok. Az da koysan farketmiyor
Süt olmasa şerbet bal kıvamını almıyor şeker az katınca
Yaaa çok şahane olmuşBaklava cidden güzel olduEşim beğendi.Eki Görüntüle 2848405
Yaparsın canımYaaa çok şahane olmuşellerine sağlık abla bende yapabilirmiyim acaba
Yaş kaç aplaBuarada en küçüğünüz ben degilmiyim göreyim manileri
Abla orayı bana bir at ben bulamam şimdiYaparsın canım
Benim detaylı tarif var oradan bak
Sadece şerbeti ,üstünün süslemesi farklı
27Yaş kaç apla
Abla orayı bana bir at ben bulamam şimdi
Sende ablasın artık daha küçüğünü bulduk
Ayyy abla buneeeTatlı Tarifi - Ev Yapımı Baklava
Malzemeler HAMURU İÇİN: 1 çay bardağı sıvı yağ 1 çay bardağı süt 2 yemek kaşığı yoğurt 2 yumurta 1 yemek kaşığı sirke 1 paket kabartma tozu 4 su bardağı un ŞERBETİ İÇİN: 5su bardağı şeker 4 su bardağı su 1 çay kaşığı limon DİĞER MALZEMELER:CEVİZ-ANTEP FISTIĞI NİŞASTA TEREYAĞ,SIVIYAĞ...www.kadinlarkulubu.com
Anaam kim ooo beni yerimden edenSende ablasın artık daha küçüğünü bulduk
Sende yaparsın canım hamur açabiliyorsunAyyy abla buneeeellerine sağlık vallahi nasil canım istedi annemde yapmış hem su böreği hem baklava artık bayramdan sonra gideriz ozaman yerim evde yapılan baskayaa
Ne oldu canım