- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Yaparım birgün tüm cesaretimi toplayip abla sağol ablammSende yaparsın canım hamur açabiliyorsun
Ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparım birgün tüm cesaretimi toplayip abla sağol ablammSende yaparsın canım hamur açabiliyorsun
Ellerine sağlık
Blue kendini en küçük sanıyorduBüyüyü bozdumNe oldu canım
Yerimden ettin ne olacağı varmı en küçük benim diye takılıyordum neguzelNe oldu canım
Bu ölçüyle borcamdan biraz büyük tepsiye oluyor.Sen yaparsınYaparım birgün tüm cesaretimi toplayip abla sağol ablamm
İyi yaptın en güccük benim artıkBlue kendini en küçük sanıyorduBüyüyü bozdum
Artık değilsin beybiYerimden ettin ne olacağı varmı en küçük benim diye takılıyordum neguzel
Güvenini severim seniiiiin ablacimm sen öyle diyorsan yaparım benBu ölçüyle borcamdan biraz büyük tepsiye oluyor.Sen yaparsın
Hain minnosssArtık değilsin beybi
Abla ya bu kadar kolaymıydı diyeceksinGüvenini severim seniiiiin ablacimm sen öyle diyorsan yaparım ben
Hahah o tahtı ben aldım bir küçük gelene kadarHain minnosss
Gaza geliyorum gelmek uzereyimAbla ya bu kadar kolaymıydı diyeceksin
İki yascik ne olcamiss kardeş kardeş paylasabiliriz yeriHahah o tahtı ben aldım bir küçük gelene kadar
Peki abla şey pardonnİki yascik ne olcamiss kardeş kardeş paylasabiliriz yeri
Sakın bana abla filan deme bozusuruz
Ellerine sağlık canım
Offfffff muhteşem, pastaneden aldığımız böyle gözükmüyordu nevoş süpersinBaklava cidden güzel olduEşim beğendi.Eki Görüntüle 2848405
Kapamayı o yer
6 yaşçık
benim herif
naynnnPeki abla şey pardonn
Sağol MinnosumEllerine sağlık canım
Tadıda çok güzel canısı mutlaka deneyinOfffffff muhteşem, pastaneden aldığımız böyle gözükmüyordu nevoş süpersin