Sarma yemek mi demiştirAdama diyorum ki 4 senede 2. Ye sarıyorum filan dalga geçiyoruz. Boş işmiş bunlar. enerjimi doğru yöne harcayıp kapama yapaymışımZorla kapama yaptırdı bana yaa
Sarana kadar emin olma dedim zaten ben deNevoş ikna olmadı belki yapacağına
Aha aynı ben ,bende anlamamazlıktan gelmeyi seviyorumAnlamam demedim ki zaten bebişim. anlamazlıktan gelirim
He valla yaaa. Sarma var, köfte var, salata var, kapama var, ezogelin çorbası var, baklava bile var. Daha ne yapsın bu kızzSarma yemek mi demiştir
Ufalın da cebime girin koca karılarNevoş yaaa
Ayy buda çokzel, ben kapamayı tavukla seviyorum daha çokKendime sarma, kocaya kapama. 1 bardak pirinçten de kapama yaptımbiz pirinci pirinçle yiyoruz çünkü manyağız
Biz kırmızı etçiyizAyy buda çokzel, ben kapamayı tavukla seviyorum daha çok
Hepsini kociş mi yiyecek
Aramızda dağlar var şarkısını armağan ediyorum ayşoUfalın da cebime girin koca karılar
Kim yiyecek bunlarıHe valla yaaa. Sarma var, köfte var, salata var, kapama var, ezogelin çorbası var, baklava bile var. Daha ne yapsın bu kızz
Kapamayı o yerHepsini kociş mi yiyecek
6 yaşçıkAramızda dağlar var şarkısını armağan ediyorum ayşoyalnız kinaye içerir
benim herifKim yiyecek bunları
Sağol canımOooffff ellerine sağlık
Afiyet olsun canımBaklava cidden güzel olduEşim beğendi.Eki Görüntüle 2848405
Afiyet olsun canım. Menü güzelmiş. Dolma pilav tatlı mevlütler de yapılır ya. Çok da güzel yeniyor benceKendime sarma, kocaya kapama. 1 bardak pirinçten de kapama yaptımbiz pirinci pirinçle yiyoruz çünkü manyağız
Sağ ol bebişim. senin de ellerine sağlıkAfiyet olsun canım. Menü güzelmiş. Dolma pilav tatlı mevlütler de yapılır ya. Çok da güzel yeniyor bence