Ellerine sağlık canısıYaprak sarmanın yanında kapama isteyen bir kocam olduğu için kapama yapıyorum şu an. Şaka gibi
Sağ ol bebeğimEllerine sağlık canısıbugün bende pisireyim sarmani görünce canım çekti
Cok sagol kukrişimmm senınde bayramın mübarek olsuunGeldi geldi canımm şüküriyi bayramlar buarada güzel yüzlüm
Maşallah sana
Kalınlaştırmadığıma şükretKaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canım
Hayırlı bayramlar canım
Bi rivayete göre 42,ama ben inanamıyorum hala bu yaşta olduğuma. Daha martta girdim 42 yetaze 42
Yine senin de kutlu olsun
Daha büyük yok muydu yazı
Senin de canım
Biz yaktıkKardeşimin eşi market poşeti kap gel, bahçede semaver yapalım diye tahrik ediyor beni
A101 mi Bim miKardeşimin eşi market poşeti kap gel, bahçede semaver yapalım diye tahrik ediyor beni
Sen en iyisi ekmek poşeti alKardeşimin eşi market poşeti kap gel, bahçede semaver yapalım diye tahrik ediyor beni
Sen cevap verince sen sandımBen değil canım
19,5’um ben
Kaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canım
Hayırlı bayramlar canım
Bi rivayete göre 42,ama ben inanamıyorum hala bu yaşta olduğuma. Daha martta girdim 42 yetaze 42
Senin de canım
Teşekkür ediyorum canım ama, 35 fazlaSen cevap verince sen sandımama iltifatım hala geçerli sen yaşını göstermiyosun
Bildiğini çaktırma, bozulabilirgörmeyende görsün abla deyince merak ettim de yasi ondan sordum
Aman nazom biz rivayetlere dikkat etmiyoruz zatiKaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canım
Hayırlı bayramlar canım
Senin de canım
Marifetli hatun eline sağlıkYaprak sarmanın yanında kapama isteyen bir kocam olduğu için kapama yapıyorum şu an. Şaka gibi
Habiptem