- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.459
Benim babamda çok severdi mekânlar cennet olsun inşallahBabam bayramları çok severdi.Ne bileyim belki gideriz diyordum.Akşam haberi gördüm.Sonra uyuyamadım
Amin inşaallah ablacımBenim babamda çok severdi mekânlar cennet olsun inşallah
Çok bayramlar gör evladım@Filizzz16 @Jenna16Blue_Peri alsem @ASSOSyal Kukrim @Minik Meleklerim Nevreste @Evva yasminsay D Dediyy C A N O @HanimKelesimiGetir @Elhan hepinizin bayramını kutlarım daha etiket yapamadığım arkadaşlarım Rabbim sevdiklerimiz ile sağlıkla bayramları kutlamayı nasip etsin inşallah
Hayırlı bayramlar canımCumleten Bayramınız bayram ola canımlar❤ ❤
Seninde bayramın mübarek olsun Deynep’imRamazan Bayramınız mübarek olsun arkadaşlar. Rabbim sağlıklı, huzurlu, sevdiklerinizle nice bayramlar nasip etsin.Müsait olmadığımdan tek tek etiket yapamadım, bir de unuttuğum olur belki diye emin olamadım. Bu mesajı gören herkese gelsin
42Nazoom ayıptır sorması kaç yaşındasın
Teşekkürler red sizlerinde bayramı kutlu olsunHepinizin bayramı kutlu olsun, beraber nice bayramlara inşallahhhh, ben çok seviyorum bu gurubu. Hep böyle ılımlı, komik ve mutlu kalın (amin).
Heyecandan tüm gece uyuyamadım. Benim çocukta uyuyamadı. Yeni almadık ama hepimiz için bayramlık adı altında ayarladığım kıyafetleri düşündüm, annemlerle yapacağımız kahvaltıyı düşündüm
Hepinizin bayramı böyle mutlu ve güzel geçsin inşallah.
Blue_Peri alsem @Evva @ASSOSyal @Margaret Hale @Oriana Nevreste Kukrim yasminsay @Minnosmeliss @Filizzz16 C A N O deynepnaz @Jenna16 @pearlshine @WunderLost @HAbibte D Dediyy @H M @Bal0ncuk @Minik Meleklerim
Etiketi unuttuğum varsa kusura bakmasınbu kadar nick hatırlamam bile benim için mucize oldu
Görünüş 35 yasmin 42 deme sen
Amin@Filizzz16 @Jenna16Blue_Peri alsem @ASSOSyal Kukrim @Minik Meleklerim Nevreste @Evva yasminsay D Dediyy C A N O @HanimKelesimiGetir @Elhan hepinizin bayramını kutlarım daha etiket yapamadığım arkadaşlarım Rabbim sevdiklerimiz ile sağlıkla bayramları kutlamayı nasip etsin inşallah
Senin de bayramın kutlu olsun canımHerkesin bayramı kutlu ve mutlu olsunSağlıklı, mutlu nice bayramlarımız olsun
Bende daha hiç uyumadan devam ediyorum güne aşko malesef benim de baya oldu pandemi den beri gidemedimBabam bayramları çok severdi.Ne bileyim belki gideriz diyordum.Akşam haberi gördüm.Sonra uyuyamadım
Afiyet olsun
Teşekkür ederim cantanemSenin de bayramın kutlu olsun canım
Teşekkür ederimTeşekkürler red sizlerinde bayramı kutlu olsun
Kaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canımCumleten Bayramınız bayram ola canımlar❤ ❤
Hayırlı bayramlar canımHayırlı bayramlar
Bi rivayete göre 42,ama ben inanamıyorum hala bu yaşta olduğuma. Daha martta girdim 42 yetaze 42Nazoom ayıptır sorması kaç yaşındasın
Seninde bayramın mübarek olsun Deynep’im
Daha büyük yok muydu yazı
Senin de canımHerkesin bayramı kutlu ve mutlu olsunSağlıklı, mutlu nice bayramlarımız olsun
Sağ ol kuşumAfiyet olsunşişer bir tencere olur o