Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canısı bugün bende pisireyim sarmani görünce canım çektiYaprak sarmanın yanında kapama isteyen bir kocam olduğu için kapama yapıyorum şu an. Şaka gibi
Sağ ol bebeğim Senin de ellerine sağlıkEllerine sağlık canısı bugün bende pisireyim sarmani görünce canım çekti
Cok sagol kukrişimmm senınde bayramın mübarek olsuunGeldi geldi canımm şükür iyi bayramlar buarada güzel yüzlüm
Ben değil canımGörünüş 35 yasmin 42 deme sen
Maşallah sana2 sıra sarma sardım Çünkü yaprağım o kadardı Eki Görüntüle 2848329
Kalınlaştırmadığıma şükretKaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canım
Hayırlı bayramlar canım
Bi rivayete göre 42,ama ben inanamıyorum hala bu yaşta olduğuma. Daha martta girdim 42 yetaze 42
Yine senin de kutlu olsun
Daha büyük yok muydu yazı
Senin de canım
Biz yaktıkKardeşimin eşi market poşeti kap gel, bahçede semaver yapalım diye tahrik ediyor beni
A101 mi Bim miKardeşimin eşi market poşeti kap gel, bahçede semaver yapalım diye tahrik ediyor beni
Sen en iyisi ekmek poşeti alKardeşimin eşi market poşeti kap gel, bahçede semaver yapalım diye tahrik ediyor beni
Sen cevap verince sen sandım ama iltifatım hala geçerli sen yaşını göstermiyosunBen değil canım
19,5’um ben
Kaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canım
Hayırlı bayramlar canım
Bi rivayete göre 42,ama ben inanamıyorum hala bu yaşta olduğuma. Daha martta girdim 42 yetaze 42
Senin de canım
BencedeSen en iyisi ekmek poşeti al
Teşekkür ediyorum canım ama, 35 fazlaSen cevap verince sen sandım ama iltifatım hala geçerli sen yaşını göstermiyosun
Hayırlı bayramlar canım
görmeyende görsün abla deyince merak ettim de yasi ondan sordum
Bildiğini çaktırma, bozulabilirgörmeyende görsün abla deyince merak ettim de yasi ondan sordum
Aman nazom biz rivayetlere dikkat etmiyoruz zati allah saglik versinKaç seneden beri ilk kez bu bayram sarmadı ama satacağım, suya koydum yaprağı, afiyet olsun canım
Senin de canım
Hayırlı bayramlar canım
Senin de canım
Marifetli hatun eline sağlıkYaprak sarmanın yanında kapama isteyen bir kocam olduğu için kapama yapıyorum şu an. Şaka gibi
HabiptemElhan ablaaaaa ellerinden öpüyorum iyi bayramlarrrrr