Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İftarSon sahurumuz şifa olsun, rabbim tekrarını nasip etsin inş ❤ iyi akşamlar canikolar
Sağolasın canım. Boynum koptu artık, şimdi iftar hazırlığı vaktiMuhteşem
Bir sahura daha dayanacak güç yok
Nasılsa hapisteyiz,bari hücrelerimiz temiz olsunSözde temizlik yapmıycaktım
Şimdi aklıma geldi yasi,ben sahur yazdım yaa didim döndüm geri
Değmiş gerçekten tek üzücü kısım saatlerce uğraş beş dakikada bitsin çerez gibiSağolasın canım. Boynum koptu artık, şimdi iftar hazırlığı vakti
Benim hala aynıYavaş yavaş duzeliyo demek, aynı saatlerde bende beğeni yapamadım
İnsanlar da sanacak ki benim instagramım var ya da sende numaram var, annemi paylaştıkça görüyorsunSen dedinO zaman geçmiş olsun
Toz hiç bitmiyor ki yasomBenim evimin de çok ihtiyacı var, toz olmuş tüm odalar
Anca bukadar cuk olurdu cennamNasılsa hapisteyiz,bari hücrelerimiz temiz olsun
Var belkiİnsanlar da sanacak ki benim instagramım var ya da sende numaram var, annemi paylaştıkça görüyorsun
Yaaaaaa deliiiiiii Sakın bir cümle daha söyleme. neden biliyor musun? Çünkü inanırımVar belki
Amin evvoşum Allah oruçlarınızı kabul etsinHayırlı akşamlar bugünde bitti rabbim tekrar kavuşmayı nasip etsin inşallah ❤
Amin ayşom inşallah ❤Amin evvoşum Allah oruçlarınızı kabul etsin
Sitede bir sıkıntı var amaBen size akşam dedim site çok yavaş diye. Dedim dedim, dinlemediniz. nolduuuu
Var gülüm var. dün ben çıldırdım. Beğenemedim, yazamadım, giremedim bile Bugün yavaş yavaş açıldıSitede bir sıkıntı var ama
Ben bugün kkonua beğendim atamayınca dedim konum iptal oldu heralde şükür düzeldi ama arada eröl veriyorVar gülüm var. dün ben çıldırdım. Beğenemedim, yazamadım, giremedim bile Bugün yavaş yavaş açıldı