Niye kafan karıştı Canım sofranı hazırla ve istediğin tercih ettiğin bir Sütaş ürününü koy masana çek fotonu yolla nevosaYa resim olayı kafasını karıştıran bir ben miyim
Neyse artık resim çekip nevroşa derim oluyor mu diye
Aile sıcaklığı diyor? Bizde mi masaya oturacağızNiye kafan karıştı Canım sofranı hazırla ve istediğin tercih ettiğin bir Sütaş ürününü koy masana çek fotonu yolla nevosa
Yok masa yeterli oluyormuş isteyen oturabilirAile sıcaklığı diyor? Bizde mi masaya oturacağız
Bakalım artık inşaAllah katılırım, bundanda eksik kalmayayımYok masa yeterli oluyormuş isteyen oturabilir
Tabi ki canımBakalım artık inşaAllah katılırım, bundanda eksik kalmayayım
Tamamdır nevroşum ilk fırsattaSadece sofra canım ama sofrada mutlaka sütaş ürünü olacak:)Konu açmıyorsunuz bana gönderiyorsunuz:)
Aynen kankagüzel soru keşke Sütaş secse
Abla peki yarışma günü mü göreceğiz tüm fotoları yoksa herkes çektikçe mi yayınlanacak
Bişeydende eksik kalBakalım artık inşaAllah katılırım, bundanda eksik kalmayayım
Hahaha sesli güldüm
Sen çok iyisin diye bende kötüyüm diye secmiyorlarAynen kankao yuzden ben kendimi hic yormayayim beni secmezler bikti millet benden
Haksizlik yapiyosun ama kendine kanka gecen kac kisiyi solladinSen çok iyisin diye bende kötüyüm diye secmiyorlar
2 kişilik olursa güzel olur:)tek kişilik sofra olabiliyor mu ya da 2 kişilik diyelim ona göre katılım sağlamak istiyorum
Gelenleri ekleyeceğimgüzel soru keşke Sütaş secse
Abla peki yarışma günü mü göreceğiz tüm fotoları yoksa herkes çektikçe mi yayınlanacak
Nasıl yani nevros, önceden resimler eklenecek mi ? Ben sonra toplu olarak eklenecek sanıyordumGelenleri ekleyeceğim
Gelenleri sırayla ekleyeceğizNasıl yani nevros, önceden resimler eklenecek mi ? Ben sonra toplu olarak eklenecek sanıyordum
Bende diyordum benim iş nasıl olacak diye, böyle sorunda olmazGelenleri sırayla ekleyeceğiz