Bu diğer yarışmadan bağımsız fasulye yok :)Degilmisim aldim cevabi
Çok kere kazanınca böyle sorunları oluyor demek ki insanınKazen daha once kazanan 2.kez kazanirsa derken sutas yarismalarinda daha once mi kazanan yoksa diger yemek yarismalarin da mi kazananlardan bahsediyoruz?
Darisi basina ne diyeyimÇok kere kazanınca böyle sorunları oluyor demek ki insanın
Sen varken mi kız sofra diyor tam senin kalemin iş yap da kopya çekelimDarisi basina ne diyeyim
Millet bikti bendenSen varken mi kız sofra diyor tam senin kalemin iş yap da kopya çekelim
Yalanını sevsinlerMillet bikti bendenbu sefer katimayi dusunmuyorum yuzum eskimesin
Biliyorum hep oyle diyip sonra katiliyorum ama gercekten katilmayi en azindan simdilik dusunmuyorumYalanını sevsinler
ŞimdilikBiliyorum hep oyle diyip sonra katiliyorum ama gercekten katilmayi en azindan simdilik dusunmuyorum
Biliyorum hep oyle diyip sonra katiliyorum ama gercekten katilmayi en azindan simdilik dusunmuyorum
Kendimden ben bile emin degilimŞimdilik
Benim yerime de katil gardasimBen buna katılırımki çok basit
Var tabi canim olmaz miAzerbaycan'da sütaş var mı
Kendimden ben bile emin degilim
Benim yerime de katil gardasim
Var tabi canim olmaz mi
Birinciyi biz mi secicez sutas mi?
Tamam sütaş ürünü eklediğin sofranı bekliyorum bana özelden yollayacaksınız:)Ben buna katılırımki çok basit
Ondan kurtuluş yok :) bundan sonra araştırıp Azerbaycan'da olmayan bir ürünün sponsorluğunu kabul edelimAzerbaycan'da sütaş var mı