Ondan kurtuluş bundan sonra araştırıp Azerbaycan'da olmayan bir ürünün sponsorluğunu kabul edelimAzerbaycan'da sütaş var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan kurtuluş bundan sonra araştırıp Azerbaycan'da olmayan bir ürünün sponsorluğunu kabul edelimAzerbaycan'da sütaş var mı
Allahtan iliskilerimiz cok iyi de hemen hemen her urun var burdaOndan kurtuluş yok :) bundan sonra araştırıp Azerbaycan'da olmayan bir ürünün sponsorluğunu kabul edelim
Tühhh yaaaaAllahtan iliskilerimiz cok iyi de hemen hemen her urun var burda
Allahtan iliskilerimiz cok iyi de hemen hemen her urun var burda
Kendi topuguna mi sık diyosun yaniOlmayan ne var onu söyle de bilelim
Ben bir araştırayımKendi topuguna mi sık diyosun yani
Şşşşş
İnşaallah canım senide beklerizHayırlı olsun sponsorlu yeni yarışmamız daha çok katılım olmalı buna çok güzel sofralar göreceğiz eminim
Tamam yarın bekleriz:)Bileydim bugün katilirdim siteye girmemenin zararlari
Yarın tekim cumaya artık peki hafta boyu tek foto mu atabiliyoruzTamam yarın bekleriz:)
Evet canımYarın tekim cumaya artık peki hafta boyu tek foto mu atabiliyoruz
Hımm bakalım ozaman son gün katilirim her hafta ☺Evet canım
Tamam bekleriz:)Hımm bakalım ozaman son gün katilirim her hafta ☺
Tarif yok yani..Yapmanız gereken çok basit, iftar sofranızın fotoğrafını Sütaş olan bir ürün ile çekip altına menüde neler var ise onun listesi ve isterseniz bir ramazan notu ile paylaşmanız.
yok cnm sadece sofrada sütas ürünü olucak o şekilde foto cekilcekTarif yok yani..