- 24 Haziran 2015
- 39.829
- 154.407
Yolla yolla hadi bende az ya seninkilerede bakayım biraz dinlen seninkilerde eklenince bir futbol takımı oluyorlarE iste ben yollayayim sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolla yolla hadi bende az ya seninkilerede bakayım biraz dinlen seninkilerde eklenince bir futbol takımı oluyorlarE iste ben yollayayim sana
Geldim-VUSLAT- başladı
Cok pis sart koymuşsunuz tanisam bi dert tanimasam birBirTutamMutluluk20 beni tanıyacak iddiamız vardı bakalım ekleyince tanıyacak mi
Ayyy ne guzel olur sevaba girersin vallaYolla yolla hadi bende az ya seninkilerede bakayım biraz dinlen seninkilerde eklenince bir futbol takımı oluyorlar
Vuso sen de mi katildinGeldim
Saten mi deseydik acabaCok pis sart koymuşsunuz tanisam bi dert tanimasam bir
EveeetCok pis sart koymuşsunuz tanisam bi dert tanimasam bir
Ayyy ne guzel olur sevaba girersin valla
Vuso sen de mi katildin
Bence tanıyamaz:)BirTutamMutluluk20 beni tanıyacak iddiamız vardı bakalım ekleyince tanıyacak mi
1 oy hakkınız var.Kimin olduğunu yarışma bitince öğreneceksiniz.Merhaba kızlaaaar naber
Hangisi kimin görmek yokmuydu yahu
Benim gözümden mi kaçtı yoksa yazmıyor mu kaç oy hakkımız var ?
Benden iyidir canım, sen nasılsınMerhaba kızlaaaar naber
Hangisi kimin görmek yokmuydu yahu
Benim gözümden mi kaçtı yoksa yazmıyor mu kaç oy hakkımız var ?
Tamam iki belirlemiştim ben bidaha bakayım1 oy hakkınız var.Kimin olduğunu yarışma bitince öğreneceksiniz.
Ben umutluyum nevrosBence tanıyamaz:)
Aa öyle mi ben oylarken kimin olduğu yazacak sanmıştım Çok heyecanlı böyle1 oy hakkınız var.Kimin olduğunu yarışma bitince öğreneceksiniz.
Bende çoook yoğunum ablaaa biraz önce misafirim gitti yenisi çıkmazsa boştayım onca masa hazırladım birini bile çekmek kısmet olmadı çok zor şartlar altında çalıştımBenden iyidir canım, sen nasılsın
Bak canım :)
Tamam iki belirlemiştim ben bidaha bakayım