- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Bende cocuk bol ama bi isime yaramiyolar yollayayim sana bi kac taneBende çocuk mocuk yok, aile resmi de iş görürmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cocuk bol ama bi isime yaramiyolar yollayayim sana bi kac taneBende çocuk mocuk yok, aile resmi de iş görürmü
Sende teker teker yarıştırsaydınBende cocuk bol ama bi isime yaramiyolar yollayayim sana bi kac tane
3nu burda yaristirip kizi da Ramazan sofralarinda yaristirsaydim keskeSende teker teker yarıştırsaydın
Aynen fırsatı kaçırdın3nu burda yaristirip kizi da Ramazan sofralarinda yaristirsaydim keske
Çocuk yarıstirmasina döndü3nu burda yaristirip kizi da Ramazan sofralarinda yaristirsaydim keske
Yok kalsın, gönlüm el vermez anasından ayırmayaBende cocuk bol ama bi isime yaramiyolar yollayayim sana bi kac tane
Ben katilmicam ama bebeleri ufak bi ucret karsiligi fotograf cekimi icin vere bilirim isteyen olursa nevoAynen fırsatı kaçırdın
Tamam biz bunu bir düşünelimBen katilmicam ama bebeleri ufak bi ucret karsiligi fotograf cekimi icin vere bilirim isteyen olursa nevo
İsteyenler sana yazsin bana soyle nevoTamam biz bunu bir düşünelim
Ama cok datlularÇocuk yarıstirmasina döndü
Fotoshopla oturturlar artıkİsteyenler sana yazsin bana soyle nevo
Yarından itibaren 2.ye başlıyoruz.Ona katıl canım:)Ben unuttum
Allah bağışlasın kuzum öyledir tabi Benimkilerde çok tatlı ama ben paylaşamam resim küçükler daha :)Ama cok datlular
Bende katılayım mı nevroşYarından itibaren 2.ye başlıyoruz.Ona katıl canım:)
Tamm etiket et beni abla onaYarından itibaren 2.ye başlıyoruz.Ona katıl canım:)
Buna olmadı ona katılalım bari:)Bende katılayım mı nevroş
E iste ben yollayayim sanaAllah bağışlasın kuzum öyledir tabi Benimkilerde çok tatlı ama ben paylaşamam resim küçükler daha :)
Bana güvenme unuturum sen yarın yap bana resim yolla:)Tamm etiket et beni abla ona
BirTutamMutluluk20 beni tanıyacak iddiamız vardı bakalım ekleyince tanıyacak miBuna olmadı ona katılalım bari:)